Contact:   
 
Oosterstraat 38
9711 NV Groningen
T: 050 3122358
E: info@vrindoptiek.nl
 
Maandag              Gesloten
Dinsdag:               10:00 - 18:00
Woensdag:          10:00 - 18:00
Donderdag:         10:00 - 18:00
Vrijdag:                  10:00 - 18:00
Zaterdag:             10:00 - 17:00

 

NUVO ooggarantTrinitieRay- Ban NVSTqualityassurance

 

Persol bril kopen 

Persol is een luxe Italiaans brillen merk, dat zonnebrillen en monturen ontwerpt en produceert. Het is een van de oudste brillenmerken ter wereld. De eigenaar van het merk is de Luxottica Group. De naam van het merk stam af van de Italiaanse woorden “per il sole”, wat letterlijk “voor de zon” betekent. Giuseppe Ratti is de oprichter van Persol en richtte het merk op in 1917. De doelgroepen van Persol waren vooral piloten en autocoureurs, maar tegenwoordig begeven ze zich op een veel bredere markt. In onze winkel herken je de Persol brillen aan het zilveren pijltje. 

Persol bril heren 

Bij Vrind Optiek vindt u talloze elegante brillen van Persol voor heren. In onze collectie hebben we ronde en rechthoekige monturen en u kunt kiezen voor een klassieke of moderne bril. De Persol monturen zijn bovendien tijdloos en beschikken over een innovatief design. U kunt altijd de meest hoogstaande kwaliteit verwachten van Persol.  

Persol bril dames 

De damesbrillen van Persol zijn gemaakt met oog voor detail. De combinatie van de juiste materialen en innovatieve technieken zorgt voor een uitmuntend resultaat. Zo hebben wij Persol damesbrillen die een elegantie en klasse uitstralen, maar u zit met Persol ook goed als u een wat eenvoudigere bril wilt. Bovendien vindt u de kleurencombinaties van Persol nergens anders. 

Persol zonnebrillen 

Persol heeft al meer dan honderd jaar ervaring in het maken van zonnebrillen. Ze weten wat er in de mode speelt en weten dus de juiste bril in combinatie met glazen te maken. Op dit moment is de retro bril een echte trend. De zonnebrillen zijn te koop in de ontwerpen met een print of gewoon egaal. Een retro zonnebril past bij vrijwel elke gezichtsvorm, er zit dus altijd wel iets bij. Als u echt Italiaanse elegantie wilt, dan kunt u kiezen voor de Aviator collectie. De glazen zijn te koop in de kleuren zwart, blauw of groen bij Vrind Optiek.  

Persol bril kopen bij Vrind Optiek 

Bent u op zoek naar een bril van het merk Persol? Bij Vrind Optiek vindt u een uiteenlopende collectie aan brillen. Bij ons in de Oosterstraat in Groningen kunt u de monturen met eigen ogen zien. Wij bieden waardevol, gratis en deskundig advies van onze opticiens.  

 

 

Monturen Zonnebrillen Contactlenzen BrillenadviesMultifocaal Gehoorapparaten Weerstationsicon
        
MonturenZonnebrillenContactlenzenBrillenadviesHaal en breng serviceGehoorapparatenWeerstationsOogproblemen

 


Facebook Vrind Optiek  Uw vrind op Facebook            Vrind Optiek bellen    050 3122358

Plan uw route

montureninterieurZonnebril metenoog meet machineZonnebrillen
Vrind Optiek
Google Maps Vrind Optiek