Welke bril past bij mij?

Laat uw ogen spreken door de juiste bril te kiezen

Een bril kan heel veel voor u gezicht doen. Het kan uw sterke punten accentueren en uw minder sterke kanten camoufleren. Daarom is het uitzoeken van een bril iets dat met zorg moet gebeuren. Om een geschikte bril voor u te vinden, wordt er rekening gehouden met de vorm van uw gezicht en uw haarkleur. Onze klanten stellen vaak de vraag: “welke bril past bij mij?” Wij helpen u graag een bril uit te zoeken die bij u past.

WELKE BRIL PAST BIJ MIJN GEZICHTSVORM?

Allereerst is de vorm van uw gezicht belangrijk. Hieronder staan beschreven welke soorten er zijn.

Een vrijblijvende afspraak maken met onze opticiens? Dat kan natuurlijk!

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Wat zeggen klanten?

De enige opticien waar ik altijd de juiste bril kan vinden. Vrind himself ziet meteen wat mooi staat, trekt een lade open en zet bijna meteen de perfecte bril op je neus.

-  Natascha

Wat zeggen klanten?

Vakmensen. Met hart en nieren voor je ogen en oren! Na een super reparatie! Nu al tijden mijn vaste stek voor alles gerelateerd aan zien en horen.

-  Filanys

Wat zeggen klanten?

Deskundig en vriendelijk personeel, een bedrijf waar de service voorop staat. Groot assortiment merkbrillen!

-  Marc

 
 
 

WELKE KLEUR BRIL PAST BIJ MIJ?

De tweede stap is de kleur van de bril. Het antwoord daarop is uw haarkleur.

WIE DE BRIL PAST, TREKT HEM AAN

Uw haarkleur en de gezichtsvorm zijn slechts richtlijnen. Welke bril het beste bij u past, ziet u wanneer u hem op heeft. De juiste bril voor u is een  combinatie tussen comfort en stijl waardoor u hem altijd met plezier zal dragen.

ADVIES VAN ONZE OPTICIENS

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en weten precies welke kleur en vorm bril past bij uw gezicht! Bespreek met hen uw persoonlijke voorkeuren en laat onze specialisten u adviseren.