Contact:   
 
Oosterstraat 38
9711 NV Groningen
T: 050 3122358
E: info@vrindoptiek.nl
 
Maandag              Gesloten
Dinsdag:               10:00 - 18:00
Woensdag:          10:00 - 18:00
Donderdag:         10:00 - 18:00
Vrijdag:                  10:00 - 18:00
Zaterdag:             10:00 - 17:00

 

NUVO ooggarantTrinitieRay- Ban NVSTqualityassurance

 

Koop uw zonnebril bij Vrind Optiek

Wist u dat de eerste zonnebril al in de 13e eeuw is uitgevonden? In de middeleeuwen hadden mensen natuurlijk ook wel een last van te felle zon.  De basisfunctie van een zonnebril is dan ook om uw ogen te beschermen tegen de zon, echter is een zonnebril tegenwoordig veel meer dan alleen dat. Een zonnebril is namelijk een modeaccessoire en kan een zeer stijlvolle toevoeging zijn voor uw look.  

Dames en heren zonnebrillen bij Vrind Optiek 

Bij Vrind Optiek vindt u legio zonnebrillen voor dames en heren. Met een collectie van ruim 5000 monturen en 2000 zonnebrillen van 21 topmerken hebben wij altijd een geschikte zonnebril voor u. Kom langs in de winkel om ons volledige assortiment te bekijken! 

Alle topmerken op één plek bij Vrind Optiek 

Bij Vrind Optiek vindt u zonnebrillen voor allerlei verschillende gelegenheden. Gaat u voor een sportieve zonnebril voor in de bergen van Julbo of een modieuze zonnebril van Ray-Ban, D&C, John Galliano of één van onze andere topmerken. Kijk onder aan de pagina voor een totaaloverzicht van al onze merken! 

Zonnebrillen kopen bij Vrind Optiek 

Wij geloven dat een zonnebril iets is waar u een tijdje mee vooruit moet kunnen. Om deze reden vinden wij het belangrijk om u te voorzien van passend en deskundig advies. Met ruim 60 jaar ervaring hebben wij bij Vrind Optiek veel kennis over zonnebrillen in huis. Wij weten dan ook welke monturen het beste bij u gezicht passen en welke glazen het meest geschikt zijn. Zo gaat u tevreden weg met een gepersonaliseerde zonnebril. Wij nodigen u graag uit in onze fysieke winkel aan de Oosterstraat 38 te Groningen. Hier kunt u in alle rust ons ruime assortiment bekijken en een weloverwogen keuze maken. 

 

 

 

Monturen Zonnebrillen Contactlenzen BrillenadviesMultifocaal Gehoorapparaten Weerstationsicon
        
MonturenZonnebrillenContactlenzenBrillenadviesHaal en breng serviceGehoorapparatenWeerstationsOogproblemen

 


Facebook Vrind Optiek  Uw vrind op Facebook            Vrind Optiek bellen    050 3122358

Plan uw route

montureninterieurZonnebril metenoog meet machineZonnebrillen
Vrind Optiek
Google Maps Vrind Optiek