Zonnebrillen | Vrind Optiek

Koop uw zonnebril bij Vrind Optiek

Tijdens de warme en zonnige dagen van het jaar doen wij Nederlanders niets liever dan uren spenderen op het terras. Onder het genot van een hapje en drankje genieten wij hier heerlijk met gezelschap van de warme zonnestralen. Toch kan het terrasje pakken enigszins vervelend zijn wanneer u geen zonnebril bij de hand heeft. Heeft u nu het mooie weer in aantocht is gemerkt dat uw huidige zonnebril aan vervanging toe is? Of heeft u nog niet het model gevonden die u perfect staat? Kom dan naar Vrind Optiek in Groningen en maak kennis met ons groot assortiment aan zonnebrillen van diverse A-merken. Wie weet pakt u dan binnenkort weer in stijl een terrasje!

Geniet van verschillende soorten zonnebrillen 

Vandaag de dag is het aanbod aan zonnebrillen overweldigend, waardoor het volkomen te begrijpen is dat u door de bomen inmiddels het bos niet meer ziet staan. Tijdens uw zoektocht naar die ene perfecte zonnebril moet u niet alleen rekening houden met uw budget, maar ook nog eens met de vorm, grootte en kleur. Bij Vrind Optiek hebben wij een groot aanbod aan zonnebrillen wat betekent dat u voor ieder budget bij ons terecht kan. In ons assortiment vindt u bekende merken als Versace, Ray Ban en Chloe. Natuurlijk vindt u in ons aanbod ook goedkopere merken tegen een zacht prijsje. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment:

Een vrijblijvende afspraak maken met onze opticiens? Dat kan natuurlijk!

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Zonnebril kopen in Groningen

Lukt het u maar niet om in Groningen dé perfecte zonnebril te vinden voor uw vakantie of voor op het terras? Schroom dan zeker niet om langs te komen bij Vrind Optiek. Wij hebben al meer dan 60 jaar ervaring wat betekent dat wij passend advies kunnen geven over zonnebrillen. Tijdens uw bezoek aan onze winkel in Groningen kijken wij niet alleen naar de kleuren die goed bij uw gezicht staan, maar ook naar de vorm van uw hoofd. Op die manier lukt het ons iedere keer weer om met meerdere zonnebrillen te komen die het beste bij u passen. Wanneer mogen wij u helpen bij het vinden van een zonnebril in Groningen? Natuurlijk kunt u ook voor brillen of gehoorapparaten bij ons terecht.

Wat zeggen klanten?

De enige opticien waar ik altijd de juiste bril kan vinden. Vrind himself ziet meteen wat mooi staat, trekt een lade open en zet bijna meteen de perfecte bril op je neus.

-  Natascha

Wat zeggen klanten?

Vakmensen. Met hart en nieren voor je ogen en oren! Na een super reparatie! Nu al tijden mijn vaste stek voor alles gerelateerd aan zien en horen.

-  Filanys

Wat zeggen klanten?

Deskundig en vriendelijk personeel, een bedrijf waar de service voorop staat. Groot assortiment merkbrillen!

-  Marc

 
 
 

HOORTOESTELLEN BIJ VRIND OPTIEK

Wij zijn niet alleen de opticien van Groningen, ook op gebied van hoortoestellen kunt u bij ons terecht. Een gehoorprobleem heeft grote invloed op het dagelijks leven. Twijfelt u over uw gehoor of is uw toestel aan vervanging toe? Doe dan bij ons een gratis gehoortest. Dan helpen wij u bij het uitzoeken van een geschikt hoortoestel.

ANTIEKE EN AUTHENTIEKE WEERSTATIONS

Naast onze collectie brillen en hoortoestellen verkopen wij ook een assortiment weerstations. De variatie hierin is groot.  Zo kunt u kiezen voor een weerstation met alleen een barometer of een combinatie met een thermometer of stormglas. Voor de echte liefhebber hebben wij een aantal mooie antieke weerstations.