Vrind Optiek

OVER VRIND OPTIEK IN GRONINGEN

Dhr. W. Vrind begon een optiekbedrijf in 1955 aan het Damsterdiep. Tegenwoordig is de winkel gelokaliseerd in de Oosterstraat waar de tweede generatie de touwtjes in handen heeft. De derde generatie staat al voor de deur om de regie over te nemen. Vrind Optiek is door de jaren heen een begrip geworden in de stad Groningen.

Het succes van het bedrijf zit in het doel om een zo’n goed mogelijk product te leveren. Het belang van waardevol advies en goede service is iets wat hier altijd op de eerste plaats komt te staan. Een goede bril is van cruciaal belang voor een goede gezondheid. Een bril corrigeert niet alleen iemands visie, maar vermindert ook verschijnselen zoals migraine en dyslexie.

Bij goede glazen hoort ook een goed montuur. De mogelijkheden van een montuur zijn nagenoeg eindeloos. Voor iedereen is er wel iets te vinden: qua vorm, qua materiaal en qua prijs. Met een collectie van 5000 monturen en 2000 zonnebrillen is er heel veel keuze. Daarnaast levert dhr. Vrind ook verschillende soorten weerstations en gehoorapparaten.

Kom gerust een keer langs voor advies of om rond te kijken naar de collectie, of maak direct een afspraak. Hopelijk tot ziens bij Vrind Optiek in Groningen!

Een vrijblijvende afspraak maken met onze opticiens? Dat kan natuurlijk!

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Wat zeggen klanten?

De enige opticien waar ik altijd de juiste bril kan vinden. Vrind himself ziet meteen wat mooi staat, trekt een lade open en zet bijna meteen de perfecte bril op je neus.

-  Natascha

Wat zeggen klanten?

Vakmensen. Met hart en nieren voor je ogen en oren! Na een super reparatie! Nu al tijden mijn vaste stek voor alles gerelateerd aan zien en horen.

-  Filanys

Wat zeggen klanten?

Deskundig en vriendelijk personeel, een bedrijf waar de service voorop staat. Groot assortiment merkbrillen!

-  Marc

 
 
 

HOORTOESTELLEN BIJ VRIND OPTIEK

Wij zijn niet alleen de opticien van Groningen, ook op gebied van hoortoestellen kunt u bij ons terecht. Een gehoorprobleem heeft grote invloed op het dagelijks leven. Twijfelt u over uw gehoor of is uw toestel aan vervanging toe? Doe dan bij ons een gratis gehoortest. Dan helpen wij u bij het uitzoeken van een geschikt hoortoestel.

ANTIEKE EN AUTHENTIEKE WEERSTATIONS

Naast onze collectie brillen en hoortoestellen verkopen wij ook een assortiment weerstations. De variatie hierin is groot.  Zo kunt u kiezen voor een weerstation met alleen een barometer of een combinatie met een thermometer of stormglas. Voor de echte liefhebber hebben wij een aantal mooie antieke weerstations.