Contactlenzen in Groningen | Vrind Optiek

Wij zijn ook gespecialiseerd in het aanmeten en adviseren van contactlenzen. Afhankelijk van wat u zelf wilt en van wat er mogelijk is, is er een ruime keus uit verschillende soorten lenzen en vloeistoffen. Ieder oog kan anders reageren op bepaald lensmateriaal of bepaalde vloeistof, daarom is het aan te raden om u te laten informeren over de mogelijkheden. 

Wanneer uw ogen geschikt zijn voor contactlenzen, mag u deze altijd eerst gratis en vrijblijvend uitproberen voordat u de beslissing neemt om wel of geen contactlenzen te nemen. 

Fred Vrind adviseert u vanzelfsprekend over welke soort lens het meest geschikt is voor u en welke vloeistof daar het beste bij hoort. We bieden bijna alle typen contacten lenzen aan. Wij zijn van mening dat contactlenzen die ’s nachts ingehouden worden niet de oogzorg ten goede komt. Vandaar dat wij dit lenstype dan ook niet aanmeten.

Mocht u alvast willen kijken naar enkele mogelijkheden, dan kunt u hierboven een korte lijst vinden met lenzen. Mocht u vragen hebben, dan bent u altijd van harte welkom in onze winkel. Daarnaast kunt u het contactformulier invullen.

Zachte lenzen

Bijkomende voordelen aan zachte lenzen is dat je ze vrijwel niet voelt zitten in je oog..

LEES MEER

Harde lenzen

Harde lenzen gaan een stuk langer mee dan zachte lenzen. Normaal gesproken kun je met een paar harde lenzen drie, vier jaar mee doen.

LEES MEER

Daglenzen

Daglenzen zijn lenzen die je maar een dag gebruikt. Iedere dag gebruik je een nieuwe lens, die weer schoon aan voelt.

LEES MEER

Een vrijblijvende afspraak maken met onze opticiens? Dat kan natuurlijk!

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Wat zeggen klanten?

De enige opticien waar ik altijd de juiste bril kan vinden. Vrind himself ziet meteen wat mooi staat, trekt een lade open en zet bijna meteen de perfecte bril op je neus.

-  Natascha

Wat zeggen klanten?

Vakmensen. Met hart en nieren voor je ogen en oren! Na een super reparatie! Nu al tijden mijn vaste stek voor alles gerelateerd aan zien en horen.

-  Filanys

Wat zeggen klanten?

Deskundig en vriendelijk personeel, een bedrijf waar de service voorop staat. Groot assortiment merkbrillen!

-  Marc

 
 
 

HOORTOESTELLEN BIJ VRIND OPTIEK

Wij zijn niet alleen de opticien van Groningen, ook op gebied van hoortoestellen kunt u bij ons terecht. Een gehoorprobleem heeft grote invloed op het dagelijks leven. Twijfelt u over uw gehoor of is uw toestel aan vervanging toe? Doe dan bij ons een gratis gehoortest. Dan helpen wij u bij het uitzoeken van een geschikt hoortoestel.

ANTIEKE EN AUTHENTIEKE WEERSTATIONS

Naast onze collectie brillen en hoortoestellen verkopen wij ook een assortiment weerstations. De variatie hierin is groot.  Zo kunt u kiezen voor een weerstation met alleen een barometer of een combinatie met een thermometer of stormglas. Voor de echte liefhebber hebben wij een aantal mooie antieke weerstations.