Weerstations in Groningen | Vrind Optiek

Wij verkopen verschillende weerstations. Zo kunt u kiezen voor een weerstation met alleen een barometer of in combinatie met een thermometer of stormglas. We hebben ook losse barometers, hygrometers en thermometers. Er is van alles verkrijgbaar. Voor de liefhebber zijn er ook een paar antieke weerstations. We hebben een paar voorbeelden op de website staan, maar het is van harte aan te raden om een keer een kijkje in de winkel te nemen.

Barometers

Barometers meten de luchtdruk. Luchtdruk is de kracht die het gewicht van de lucht in de atmosfeer op een bepaald oppervlakte uitoefent.

BEKIJKEN

Hygrometer

Een hygrometer is een instrument waarmee de relatieve vochtigheid wordt gemeten.

BEKIJKEN

Thermometer

In onze winkel verkopen we verschillende thermometers, het varieert met verschillende kleuren, maten en materialen.

BEKIJKEN

Antieke weerstations

Binnenkort meer informatie.

BEKIJKEN

Een vrijblijvende afspraak maken met onze opticiens? Dat kan natuurlijk!

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Wat zeggen klanten?

De enige opticien waar ik altijd de juiste bril kan vinden. Vrind himself ziet meteen wat mooi staat, trekt een lade open en zet bijna meteen de perfecte bril op je neus.

-  Natascha

Wat zeggen klanten?

Vakmensen. Met hart en nieren voor je ogen en oren! Na een super reparatie! Nu al tijden mijn vaste stek voor alles gerelateerd aan zien en horen.

-  Filanys

Wat zeggen klanten?

Deskundig en vriendelijk personeel, een bedrijf waar de service voorop staat. Groot assortiment merkbrillen!

-  Marc

 
 
 

HOORTOESTELLEN BIJ VRIND OPTIEK

Wij zijn niet alleen de opticien van Groningen, ook op gebied van hoortoestellen kunt u bij ons terecht. Een gehoorprobleem heeft grote invloed op het dagelijks leven. Twijfelt u over uw gehoor of is uw toestel aan vervanging toe? Doe dan bij ons een gratis gehoortest. Dan helpen wij u bij het uitzoeken van een geschikt hoortoestel.

ANTIEKE EN AUTHENTIEKE WEERSTATIONS

Naast onze collectie brillen en hoortoestellen verkopen wij ook een assortiment weerstations. De variatie hierin is groot.  Zo kunt u kiezen voor een weerstation met alleen een barometer of een combinatie met een thermometer of stormglas. Voor de echte liefhebber hebben wij een aantal mooie antieke weerstations.