Ray Ban bril kopen 

Ray Ban is het populairste (zonne)brillen merk ter wereld. De brillen komt u overal tegen, vanwege de hoogstaande kwaliteit en de stijl. Het merk Ray Ban is afgeleid van de Engelse woorden voor “straal” en "uitbannen;” het staat letterlijk voor het licht verbannen. Ray Ban is in 1937 begonnen met het ontwerpen van zonnebrillen voor piloten van de Amerikaanse luchtmacht. Dat model kreeg de naam ‘Aviator’ en is hedendaags nog steeds te koop. Vrind Optiek heeft een breed assortiment aan Ray Ban brillen, zo is er altijd een geschikt model voor u.  

Ray Ban zonnebril 

De zonnebrillen van Ray Ban bestaan al sinds 1937 voor piloten maar werden daarna ook snel gedragen door mensen die zich veel in de natuur begaven. De zonnebril gaat het zonlicht tegen waardoor u niet meer gauw misselijk wordt of hoofdpijn krijgt. Ray Ban zonnebrillen worden ook vaak gedragen als accessoire door beroemdheden om hun outfit compleet te maken. Het zonnebrillenmerk weet altijd goed in te spelen op de huidige trends. Wilt u graag advies voor een passende zonnebril? Wij helpen u graag bij Vrind Optiek in Groningen. 

Ray Ban bril voor heren 

De Ray Ban monturen zijn voorzien van stevig en licht metaal maar hebben ook de veelzijdigheid van kunststof. De monturen zijn in ontzettend veel materialen, kleuren en vormen te bestellen bij Vrind Optiek. Het logo is elegant verwerkt in de hoek van het glas en is ook te vinden op het montuur. Sporten met een Ray Ban bril is geen probleem, bovendien is de bril ook bestendig tegen zweet.  

Ray Ban bril voor dames 

Voor dames zijn er veel verschillende monturen te krijgen; de bril past bij vrijwel elke look. De klassieke Ray Ban brillen raken tegenwoordig weer in de mode bij dames. Ze zijn beschikbaar in de kleuren grijs, groen, bruin, roze, blauw en oranje; te koop bij Vrind Optiek. Tijdens het sporten blijven de monturen goed op het hoofd zitten door de stevigheid van de brillen. 

Ray Ban brillen kopen bij Vrind Optiek 

Bent u op zoek naar een Ray Ban bril of zonnebril? U kunt de prachtige monturen bewonderen in onze winkel in de Oosterstraat in Groningen. Wij verzekeren u van waardevol, gratis advies van deskundige opticiens. Wij hebben al sinds 1995 ervaring met monturen en glazen en beschikken over een collectie van meer dan 5000 monturen en 2000 zonnebrillen.  

Een vrijblijvende afspraak maken met onze opticiens? Dat kan natuurlijk!

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Wat zeggen klanten?

De enige opticien waar ik altijd de juiste bril kan vinden. Vrind himself ziet meteen wat mooi staat, trekt een lade open en zet bijna meteen de perfecte bril op je neus.

-  Natascha

Wat zeggen klanten?

Vakmensen. Met hart en nieren voor je ogen en oren! Na een super reparatie! Nu al tijden mijn vaste stek voor alles gerelateerd aan zien en horen.

-  Filanys

Wat zeggen klanten?

Deskundig en vriendelijk personeel, een bedrijf waar de service voorop staat. Groot assortiment merkbrillen!

-  Marc

 
 
 

HOORTOESTELLEN BIJ VRIND OPTIEK

Wij zijn niet alleen de opticien van Groningen, ook op gebied van hoortoestellen kunt u bij ons terecht. Een gehoorprobleem heeft grote invloed op het dagelijks leven. Twijfelt u over uw gehoor of is uw toestel aan vervanging toe? Doe dan bij ons een gratis gehoortest. Dan helpen wij u bij het uitzoeken van een geschikt hoortoestel.

ANTIEKE EN AUTHENTIEKE WEERSTATIONS

Naast onze collectie brillen en hoortoestellen verkopen wij ook een assortiment weerstations. De variatie hierin is groot.  Zo kunt u kiezen voor een weerstation met alleen een barometer of een combinatie met een thermometer of stormglas. Voor de echte liefhebber hebben wij een aantal mooie antieke weerstations.