De mooiste Ray Ban brillen

Denkt u aan een zonnebril, dan denkt u hoogstwaarschijnlijk direct aan een schitterende Ray Ban zonnebril. Dit is niet geheel verrassend aangezien Ray Ban al jaren het populairste zonnebrillen merk ter wereld is. Als resultaat ziet u deze brillen overal op straat terugkomen. Iets dat het merk vooral te danken heeft aan de hoogstaande kwaliteit en de ongekend luxe uitstraling. Het leuke van Ray Ban is dat de naam is afgeleid van de Engelse woorden voor 'straal' en 'uitbannen'. Hierdoor staan de Ray Ban zonnebrillen letterlijk voor het verbannen van zonnestralen. Bent u inmiddels toe aan een nieuwe zonnebril? Kom dan naar Vrind Optiek en laat u inspireren door ons groot assortiment aan stijlvolle Ray Ban brillen!

Maak kennis met de welbekende Aviator brillen

Ray Ban is van oorsprong in 1937 begonnen met het ontwerpen van zonnebrillen. Dit deed het merk vooral voor piloten van de Amerikaanse luchtmacht. Zij moesten ten alle tijden in de lucht voldoende zicht hebben, waardoor de glazen van deze zonnebrillen een grote ovale vorm hadden. Dit was het ideale formaat om de felle zonnestralen tijdens een vlucht te weren. In de loop der jaren werden deze zonnebrillen steeds vaker door piloten gedragen wat ervoor zorgde dat dit model bekend werd als de 'Aviator'. Vandaag de dag zit dit model nog steeds in het assortiment van Ray Ban en is het inmiddels verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast heeft het merk ook andere bekende zonnebril modellen uitgebracht zoals de Ray Ban Wayfarer en de Ray Ban Caravan.

Ray Ban zonnebril 

De zonnebrillen van Ray Ban bestaan al sinds 1937 voor piloten maar werden daarna ook snel gedragen door mensen die zich veel in de natuur begaven. De zonnebril gaat het zonlicht tegen waardoor u niet meer gauw misselijk wordt of hoofdpijn krijgt. Ray Ban zonnebrillen worden ook vaak gedragen als accessoire door beroemdheden om hun outfit compleet te maken. Het zonnebrillenmerk weet altijd goed in te spelen op de huidige trends. Wilt u graag advies voor een passende zonnebril? Wij helpen u graag bij Vrind Optiek in Groningen. 

Ray Ban bril voor heren 

De Ray Ban monturen zijn voorzien van stevig en licht metaal maar hebben ook de veelzijdigheid van kunststof. De monturen zijn in ontzettend veel materialen, kleuren en vormen te bestellen bij Vrind Optiek. Het logo is elegant verwerkt in de hoek van het glas en is ook te vinden op het montuur. Sporten met een Ray Ban bril is geen probleem, bovendien is de bril ook bestendig tegen zweet.  

Ray Ban bril voor dames 

Voor dames zijn er veel verschillende monturen te krijgen; de bril past bij vrijwel elke look. De klassieke Ray Ban brillen raken tegenwoordig weer in de mode bij dames. Ze zijn beschikbaar in de kleuren grijs, groen, bruin, roze, blauw en oranje; te koop bij Vrind Optiek. Tijdens het sporten blijven de monturen goed op het hoofd zitten door de stevigheid van de brillen. De Ray Ban collectie heeft ook een groot aanbod in uniseks zonnebrillen, waardoor zowel mannen als vrouwen kunnen schitteren met een prachtige Ray Ban zonnebril.

Ray Ban Groningen

Vrind Optiek bestaat al sinds 1955 en is door de jaren heen een begrip geworden in de stad Groningen. Bent u op zoek naar een mooie Ray Ban zonnebril in Groningen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Kom langs de winkel en laat u adviseren door een van onze opticiens. Laat u inspireren door het grote aanbod Ray Ban zonnebrillen en kies uw favoriet.  

Ray Ban brillen kopen bij Vrind Optiek 

Bent u op zoek naar een Ray Ban bril of zonnebril? U kunt de prachtige monturen bewonderen in onze winkel in de Oosterstraat in Groningen. Wij verzekeren u van waardevol, gratis advies van deskundige opticiens. Wij hebben al sinds 1995 ervaring met monturen en glazen en beschikken over een collectie van meer dan 5000 monturen en 2000 zonnebrillen.  

Een vrijblijvende afspraak maken met onze opticiens? Dat kan natuurlijk!

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Wat zeggen klanten?

De enige opticien waar ik altijd de juiste bril kan vinden. Vrind himself ziet meteen wat mooi staat, trekt een lade open en zet bijna meteen de perfecte bril op je neus.

-  Natascha

Wat zeggen klanten?

Vakmensen. Met hart en nieren voor je ogen en oren! Na een super reparatie! Nu al tijden mijn vaste stek voor alles gerelateerd aan zien en horen.

-  Filanys

Wat zeggen klanten?

Deskundig en vriendelijk personeel, een bedrijf waar de service voorop staat. Groot assortiment merkbrillen!

-  Marc

 
 
 

HOORTOESTELLEN BIJ VRIND OPTIEK

Wij zijn niet alleen de opticien van Groningen, ook op gebied van hoortoestellen kunt u bij ons terecht. Een gehoorprobleem heeft grote invloed op het dagelijks leven. Twijfelt u over uw gehoor of is uw toestel aan vervanging toe? Doe dan bij ons een gratis gehoortest. Dan helpen wij u bij het uitzoeken van een geschikt hoortoestel.

ANTIEKE EN AUTHENTIEKE WEERSTATIONS

Naast onze collectie brillen en hoortoestellen verkopen wij ook een assortiment weerstations. De variatie hierin is groot.  Zo kunt u kiezen voor een weerstation met alleen een barometer of een combinatie met een thermometer of stormglas. Voor de echte liefhebber hebben wij een aantal mooie antieke weerstations.