logo serengeti

Serengeti zonnebril kopen

Serengeti behoort tot één van de allerbeste zonnebrillen merken ter wereld. De zonnebrillen van Serengeti combineren verschillende glasmethoden met elkaar, wat uniek is aangezien het merk hier gepatenteerd recht op heeft. Hierbij worden speciale technieken gebruikt waardoor de kleurverzadiging wordt geoptimaliseerd.  

Dit geeft de Serengeti zonnebrillen een rustgevend, contrast verhogend en beschermend zicht. Dit is bijvoorbeeld erg fijn tijdens het autorijden, omdat u hierbij alles tot in detail goed wilt zien. Verder is het mineraal glas van een Serengeti zonnebril 20% dunner dan het glas van de gemiddelde zonnebril, waardoor de bril lichter en dus comfortabeler is. Bovendien biedt een Serengeti zonnebril 100% bescherming tegen UV-straling en infraroodstraling. 

De Serengeti zonnebrillen van Vrind Optiek zijn verkrijgbaar in zes verschillende series, met elk een eigen uiterlijk, en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en met verschillende glazen. Een Serengeti zonnebril is gemaakt van kwalitatieve materialen zoals titanium, roestvrijstaal, acetate en geïnjecteerd nylon. Er is dus altijd een geschikt hoogwaardige Serengeti zonnebril voor u! 

Met een Serengeti zonnebril wilt u een tijdje vooruit. Om deze reden is het dan ook goed om in een fysieke winkel de bril te laten afstellen op uw hoofd en om persoonlijke voorkeuren te bespreken. Om deze reden nodigen wij u graag uit in onze fysieke winkel aan de Oosterstraat 38 te Groningen. 

Een vrijblijvende afspraak maken met onze opticiens? Dat kan natuurlijk!

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Wat zeggen klanten?

De enige opticien waar ik altijd de juiste bril kan vinden. Vrind himself ziet meteen wat mooi staat, trekt een lade open en zet bijna meteen de perfecte bril op je neus.

-  Natascha

Wat zeggen klanten?

Vakmensen. Met hart en nieren voor je ogen en oren! Na een super reparatie! Nu al tijden mijn vaste stek voor alles gerelateerd aan zien en horen.

-  Filanys

Wat zeggen klanten?

Deskundig en vriendelijk personeel, een bedrijf waar de service voorop staat. Groot assortiment merkbrillen!

-  Marc

 
 
 

HOORTOESTELLEN BIJ VRIND OPTIEK

Wij zijn niet alleen de opticien van Groningen, ook op gebied van hoortoestellen kunt u bij ons terecht. Een gehoorprobleem heeft grote invloed op het dagelijks leven. Twijfelt u over uw gehoor of is uw toestel aan vervanging toe? Doe dan bij ons een gratis gehoortest. Dan helpen wij u bij het uitzoeken van een geschikt hoortoestel.

ANTIEKE EN AUTHENTIEKE WEERSTATIONS

Naast onze collectie brillen en hoortoestellen verkopen wij ook een assortiment weerstations. De variatie hierin is groot.  Zo kunt u kiezen voor een weerstation met alleen een barometer of een combinatie met een thermometer of stormglas. Voor de echte liefhebber hebben wij een aantal mooie antieke weerstations.