Gehoorapparaten Groningen | Vrind Optiek

Bij ons is het ook mogelijk om een gratis gehoortest te doen. Een snelle, globale test kan ieder moment van de dag bij ons in de winkel gedaan worden. Een uitgebreide, exacte test wordt in de praktijk gedaan. Hiervoor is het aan te raden om even een afspraak te maken, zodat wij alle tijd en rust hebben om een goede gehoortest te doen. 

Indien nodig kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor een geschikt gehoorapparaat. De keuzes daarin en overige vragen zullen wij u beantwoorden op het moment dat u bij ons in de winkel bent. Wanneer u een gehoorapparaat nodig heeft, kunt u deze eerst uitproberen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. U kunt dus zonder ergens aan vast te zitten, alle tijd nemen om een gehoorapparaat van ons uit te proberen.

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN GRATIS HOORTEST

Direct een afspraak maken of meer informatie ontvangen? Klik dan op een van de onderstaande buttons en vul het formulier in. Één van onze medewerkers zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U kunt natuurlijk ook altijd gewoon langs komen in onze winkel aan de Oosterstraat 38  in Groningen

 

AFSPRAAK GRATIS HOORTEST   MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Een vrijblijvende afspraak maken met onze opticiens? Dat kan natuurlijk!

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Wat zeggen klanten?

De enige opticien waar ik altijd de juiste bril kan vinden. Vrind himself ziet meteen wat mooi staat, trekt een lade open en zet bijna meteen de perfecte bril op je neus.

-  Natascha

Wat zeggen klanten?

Vakmensen. Met hart en nieren voor je ogen en oren! Na een super reparatie! Nu al tijden mijn vaste stek voor alles gerelateerd aan zien en horen.

-  Filanys

Wat zeggen klanten?

Deskundig en vriendelijk personeel, een bedrijf waar de service voorop staat. Groot assortiment merkbrillen!

-  Marc

 
 
 

HOORTOESTELLEN BIJ VRIND OPTIEK

Wij zijn niet alleen de opticien van Groningen, ook op gebied van hoortoestellen kunt u bij ons terecht. Een gehoorprobleem heeft grote invloed op het dagelijks leven. Twijfelt u over uw gehoor of is uw toestel aan vervanging toe? Doe dan bij ons een gratis gehoortest. Dan helpen wij u bij het uitzoeken van een geschikt hoortoestel.

ANTIEKE EN AUTHENTIEKE WEERSTATIONS

Naast onze collectie brillen en hoortoestellen verkopen wij ook een assortiment weerstations. De variatie hierin is groot.  Zo kunt u kiezen voor een weerstation met alleen een barometer of een combinatie met een thermometer of stormglas. Voor de echte liefhebber hebben wij een aantal mooie antieke weerstations.