Gehoorapparaten

Merkt u al een langere tijd dat u niet meer zo goed hoort als dat vroeger het geval was? En zorgt dit voor lastige situaties in het dagelijks leven? Dan doet u er goed aan door naar Vrind Optiek in Groningen te komen. Wij zijn namelijk al jaren dé audicien van Groningen stad en omgeving en helpen u daardoor graag met een gratis hoortest. Dit is een snelle, globale test die wij op ieder moment van de dag bij ons in de winkel kan worden gedaan. Wilt u liever een uitgebreide en exacte test? Dan kunt u hiervoor het beste een afspraak maken, zodat wij in alle rust uitgebreid de tijd hebben voor een goede hoortest. Kom langs in onze winkel en ontdek hoe het met uw gehoor gesteld is!

Krijg een gratis gehoorapparaat

Wanneer uit de gratis gehoortest blijkt dat uw gehoor minder is geworden, dan helpen wij u graag bij het vinden van een passend gehoorapparaat. De keuzes daarin en eventuele overige vragen zullen wij direct beantwoorden tijdens uw bezoek in onze winkel. Zodra wij al uw persoonlijke wensen en voorkeuren weten gaan wij op zoek naar een geschikt hoortoestel. Om er zeker van te zijn dat de uitgekozen gehoorapparaat perfect bij u past, mag u dit exemplaar vanzelfsprekend eerst een paar dagen uitproberen. Hier zitten geen kosten aan verbonden, zodat u écht even de tijd kan nemen om het desbetreffend hoortoestel uit te proberen. Op die manier krijgt u eerst een gratis gehoorapparaat zonder ergens aan vast te zitten. Wel zo handig als u uiteindelijk een gehoortoestel wilt aanschaffen.

 

AFSPRAAK GRATIS HOORTEST   MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Een gehoorapparaat is maatwerk

Het zal u waarschijnlijk niets verbazen maar een gehoortoestel is maatwerk. Ieder gehoor is anders wat betekent dat wij een uitgebreid assortiment aan gehoorapparaten hebben. Om het beste gehoorapparaat voor u te vinden, moeten wij ons allereerst verdiepen in uw persoonlijke situatie en testen wij uw gehoor met een gratis gehoortest. Hierna selecteren wij verschillende hoortoestellen die onze audiciens het beste bij u vinden passen. Vanzelfsprekend krijgt u een gehoorapparaat op de proef mee naar huis, zodat u het in verschillende situaties kunt uitproberen. Is het hoortoestel niet naar wens? Dan zien wij u graag terug bij Vrind Optiek, zodat wij kunnen kijken naar een andere hooroplossing. Onze audiciens nemen altijd de tijd voor u en begeleiden u voortdurend bij het vinden van het beste gehoorapparaat. U wilt toch niets liever dan binnenkort weer zorgeloos gesprekken kunnen verstaan?

Verschillende soorten gehoorapparaten

Ieder mens heeft een ander gehoor en andere wensen. Daarom kan het gebeuren dat het gehoorapparaat van uw buurman niet geschikt is voor uw gehoor. Om voor iedereen een hooroplossing te vinden, zijn er verschillende soorten gehoorapparaten op de markt gebracht. Hieronder vertellen wij u graag meer over de diverse soorten hooroplossingen:

Vrind optiek is uw gehoorapparaten winkel in Groningen

Denkt u een gehoorapparaat nodig te hebben, maar wilt u dit door een audicien laten beoordelen? Schroom dan zeker niet om langs te komen in onze gehoorapparaten winkel in Groningen. Onze winkel zit aan de Oosterstraat in Groningen wat ervoor zorgt dat wij gemakkelijk te bereiken zijn. In onze winkel staan onze audiciens altijd voor u klaar om u te adviseren bij het vinden een perfect hoortoestel, maar voeren wij ook graag hoortesten uit. Kom snel langs in onze hoortoestellen winkel in Groningen om uw zintuigen scherp te houden, dan zorgen wij ervoor dat de koffie of thee klaarstaat!

Een vrijblijvende afspraak maken met onze opticiens? Dat kan natuurlijk!

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Wat zeggen klanten?

De enige opticien waar ik altijd de juiste bril kan vinden. Vrind himself ziet meteen wat mooi staat, trekt een lade open en zet bijna meteen de perfecte bril op je neus.

-  Natascha

Wat zeggen klanten?

Vakmensen. Met hart en nieren voor je ogen en oren! Na een super reparatie! Nu al tijden mijn vaste stek voor alles gerelateerd aan zien en horen.

-  Filanys

Wat zeggen klanten?

Deskundig en vriendelijk personeel, een bedrijf waar de service voorop staat. Groot assortiment merkbrillen!

-  Marc

 
 
 

HOORTOESTELLEN BIJ VRIND OPTIEK

Wij zijn niet alleen de opticien van Groningen, ook op gebied van hoortoestellen kunt u bij ons terecht. Een gehoorprobleem heeft grote invloed op het dagelijks leven. Twijfelt u over uw gehoor of is uw toestel aan vervanging toe? Doe dan bij ons een gratis gehoortest. Dan helpen wij u bij het uitzoeken van een geschikt hoortoestel.

ANTIEKE EN AUTHENTIEKE WEERSTATIONS

Naast onze collectie brillen en hoortoestellen verkopen wij ook een assortiment weerstations. De variatie hierin is groot.  Zo kunt u kiezen voor een weerstation met alleen een barometer of een combinatie met een thermometer of stormglas. Voor de echte liefhebber hebben wij een aantal mooie antieke weerstations.