Contact:   
 
Oosterstraat 38
9711 NV Groningen
T: 050 3122358
E: info@vrindoptiek.nl
 
Maandag              Gesloten
Dinsdag:               10:00 - 18:00
Woensdag:          10:00 - 18:00
Donderdag:         10:00 - 18:00
Vrijdag:                  10:00 - 18:00
Zaterdag:             10:00 - 17:00

 

NUVO ooggarant Trinitie Ray- Ban NVST qualityassurance

 

De opticien van Groningen | Vrind Optiek

Bent u op zoek naar een opticien die precies weet welke bril bij u past? Kom dan eens bij ons langs aan de Oosterstraat in Groningen. Bij ons bent u verzekerd van een waardevol, gratis advies van een deskundige opticien. Door de jarenlange ervaring in de Optiek weten wij van Vrind Optiek waar we het over hebben. 

al 60 jaar de vrind van uw ogen

Sinds 1955 zijn de opticiens van familiebedrijf Vrind Optiek een heus begrip in Groningen. We adviseren u graag bij de keuze van een nieuwe bril. Welk montuur past het beste bij u gezicht en welke glazen zijn het meest geschikt? Wij hebben op al uw vragen een antwoord. Met een collectie van meer dan 5000 monturen en 2000 zonnebrillen vindt u bij ons altijd een geschikte bril.

Vrind Optiek Groningen | De brillenzaak van Groningen

Optimaal genieten door onze opticiens

Door de jaren heen hebben onze opticiens veel ervaring opgedaan. Onze zintuigen zorgen voor het contact met de wereld waarin we leven.  Een opticien weet als geen ander hoe belangrijk een goede bril of hoortoestel daarom voor u kan zijn. Wilt u weer optimaal gebruik maken van uw zicht- en/of gehoorvermogen kom dan langs in onze winkel voor een deskundig advies van onze opticiens.

Hoortoestellen Bij Vrind Optiek

Wij zijn niet alleen de opticien van Groningen, ook op gebied van hoortoestellen kunt u bij ons terecht. Een gehoorprobleem heeft grote invloed op het dagelijks leven. Twijfelt u over uw gehoor of is uw toestel aan vervanging toe? Doe dan bij ons een gratis gehoortest. Dan helpen wij u bij het uitzoeken van een geschikt hoortoestel.

Antieke en authentieke weerstations

Naast onze collectie brillen en hoortoestellen verkopen wij ook een assortiment weerstations. De variatie hierin is groot.  Zo kunt u kiezen voor een weerstation met alleen een barometer of een combinatie met een thermometer of stormglas. Voor de echte liefhebber hebben wij een aantal mooie antieke weerstations.

VRiJblijvende afspraak maken met onze één van onze opticiens

Een vrijblijvende afspraak maken met onze opticiens? Dat kan natuurlijk! Onze vakkundige opticiens helpen u graag verder met adviezen voor uw brillen of lenzen. Maak nu direct een vrijblijvende afspraak bij Vrind Optiek in Groningen!

Vrijblijvende afspraak maken

Opticien Groningen Grote BrillenkeusVrind Optiek | Gratis Oogmeting

 

 

Monturen Zonnebrillen Contactlenzen Brillenadvies Multifocaal Gehoorapparaten Weerstations icon
               
Monturen Zonnebrillen Contactlenzen Brillenadvies Haal en breng service Gehoorapparaten Weerstations Oogproblemen

 


Facebook Vrind Optiek  Uw vrind op Facebook            Vrind Optiek bellen    050 3122358

Plan uw route

montureninterieurZonnebril metenoog meet machineZonnebrillen
Vrind Optiek
Google Maps Vrind Optiek