DAGLENZEN

Daglenzen zijn lenzen die je maar een dag gebruikt. Iedere dag gebruik je een nieuwe lens, die weer schoon aan voelt. Daardoor verminder je de kans op vuile lenzen en geïrriteerde ogen. Ook zit je met deze lenzen niet met flessen vloeistoffen, want je haalt de lenzen s'ochtends uit een bakje en s'avonds gooi ze weer weg. 

Deze lenzen zijn ideaal voor mensen die een bril hebben en af en toe lenzen willen dragen voor bijvoorbeeld het sporten of uitgaan. Nadeel van deze lenzen is dat ze wat duurder zijn dan andere lenzen, maar aan de andere kant heb je geen extra kosten van de vloeistof. 

Daglenzen zijn hygiënischer dan andere lenzen en daarom aan te raden voor mensen die geen tijd of zin hebben om maandlenzen te onderhouden. 
Wanneer u vragen heeft over uw huidige of toekomstige lenzen of wanneer u overweegt om daglenzen te gaan dragen, laat u dan gerust informeren bij ons in de winkel.

Een vrijblijvende afspraak maken met onze opticiens? Dat kan natuurlijk!

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Wat zeggen klanten?

De enige opticien waar ik altijd de juiste bril kan vinden. Vrind himself ziet meteen wat mooi staat, trekt een lade open en zet bijna meteen de perfecte bril op je neus.

-  Natascha

Wat zeggen klanten?

Vakmensen. Met hart en nieren voor je ogen en oren! Na een super reparatie! Nu al tijden mijn vaste stek voor alles gerelateerd aan zien en horen.

-  Filanys

Wat zeggen klanten?

Deskundig en vriendelijk personeel, een bedrijf waar de service voorop staat. Groot assortiment merkbrillen!

-  Marc

 
 
 

HOORTOESTELLEN BIJ VRIND OPTIEK

Wij zijn niet alleen de opticien van Groningen, ook op gebied van hoortoestellen kunt u bij ons terecht. Een gehoorprobleem heeft grote invloed op het dagelijks leven. Twijfelt u over uw gehoor of is uw toestel aan vervanging toe? Doe dan bij ons een gratis gehoortest. Dan helpen wij u bij het uitzoeken van een geschikt hoortoestel.

ANTIEKE EN AUTHENTIEKE WEERSTATIONS

Naast onze collectie brillen en hoortoestellen verkopen wij ook een assortiment weerstations. De variatie hierin is groot.  Zo kunt u kiezen voor een weerstation met alleen een barometer of een combinatie met een thermometer of stormglas. Voor de echte liefhebber hebben wij een aantal mooie antieke weerstations.