logo persol

Persol zonnebril kopen

Persol is een Italiaans bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in zonnebrillen. De naam komt van  ‘per il sole’, dit betekend ‘voor de zon’ in het Italiaans. Het bedrijf is in 1917 door Giuseppe Ratti gesticht. De zonnebrillen waren oorspronkelijk vooral bedoelt voor piloten en sporters. Na de introductie van Persol in de Verenigde Staten in 1962, kwam de bril ook regelmatig in beeld tijdens verschillende Hollywood films.

Vandaag de dag is het bedrijf vooral bekend om zijn duurzame sport zonnebrillen. Hun handelsmerk is de zilveren pijl. Deze komt telkens weer terug in het design van de brillen. Persol zonnebrillen zijn kwalitatief goed en betrouwbaar, door hun duurzaamheid kun je lang plezier hebben van een Persol.

De zonnebrillen op deze pagina hebben wij ook in onze collectie. Het kan uiteraard voorkomen dat hij verkocht is wanneer u in de winkel informeert naar een specifieke bril. Wij doen ons best om de afbeeldingen van de zonnebrillen zo up-to-date mogelijk te houden.

Een vrijblijvende afspraak maken met onze opticiens? Dat kan natuurlijk!

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Wat zeggen klanten?

De enige opticien waar ik altijd de juiste bril kan vinden. Vrind himself ziet meteen wat mooi staat, trekt een lade open en zet bijna meteen de perfecte bril op je neus.

-  Natascha

Wat zeggen klanten?

Vakmensen. Met hart en nieren voor je ogen en oren! Na een super reparatie! Nu al tijden mijn vaste stek voor alles gerelateerd aan zien en horen.

-  Filanys

Wat zeggen klanten?

Deskundig en vriendelijk personeel, een bedrijf waar de service voorop staat. Groot assortiment merkbrillen!

-  Marc

 
 
 

HOORTOESTELLEN BIJ VRIND OPTIEK

Wij zijn niet alleen de opticien van Groningen, ook op gebied van hoortoestellen kunt u bij ons terecht. Een gehoorprobleem heeft grote invloed op het dagelijks leven. Twijfelt u over uw gehoor of is uw toestel aan vervanging toe? Doe dan bij ons een gratis gehoortest. Dan helpen wij u bij het uitzoeken van een geschikt hoortoestel.

ANTIEKE EN AUTHENTIEKE WEERSTATIONS

Naast onze collectie brillen en hoortoestellen verkopen wij ook een assortiment weerstations. De variatie hierin is groot.  Zo kunt u kiezen voor een weerstation met alleen een barometer of een combinatie met een thermometer of stormglas. Voor de echte liefhebber hebben wij een aantal mooie antieke weerstations.