logo persol

Persol zonnebrillen voor dames en heren 

Bij Vrind Optiek hebben we een groot aanbod Persol zonnebrillen voor dames en heren. Persol is een Italiaans bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in zonnebrillen. De naam komt van ‘per il sole’, dit betekent ‘voor de zon’ in het Italiaans. Het bedrijf is in 1917 door Giuseppe Ratti gesticht. De zonnebrillen waren oorspronkelijk bedoelt voor piloten en sporters. Na de introductie van de Persol zonnebril in de Verenigde Staten in 1962 kwam de bril ook regelmatig in beeld tijdens verschillende Hollywood films. Ben jij net zo enthousiast over het merk als ons? Wij vertellen er graag meer over bij ons in de winkel.

Uitzonderlijke kwaliteit Persol zonnebrillen  

Persol is een prachtig Italiaans merk met veel deskundigheid en de beste materialen. Elke Persol zonnebril wordt met de hand gemaakt. Hierbij is er veel aandacht voor detail en dat zorgt ervoor dat het een duurzaam en luxueus product is. 

Persol zonnebrillen bieden goede bescherming  

Persol zonnebrillen zijn stijvol, maar buiten dat geeft de zonnebril ook goede bescherming voor je ogen. Het fijne is dat de glazen in de Persol Zonnebrillen 100% van de UVA- en UVB-straling blokkeren. Dit zorgt ervoor dat uw ogen veilig zijn op minder mooie dagen, maar ook op de meest zonnige dagen. 

Iconische stijl 

Het leuke aan Persol zonnebrillen is dat ze bekend staan om hun tijdloze en iconische modellen. Het merk gaat al een lange tijd mee bij onder andere celebreties. De Persol zonnebrillen zien er elegant en fijn uit. Bij Vrind Optiek vindt u een aanbod Persol zonnebrillen dat voor zowel heren als dames is. De Persol zonnebrillen op deze pagina hebben wij ook in onze collectie. Het kan uiteraard voorkomen dat uw gewenste bril verkocht is wanneer u er in de winkel naar vraagt. Wij doen ons best om de afbeeldingen van de zonnebrillen zo up-to-date mogelijk te houden. 

Koop uw Persol zonnebril vandaag nog bij Vrind Optiek 

Waar wacht u nog op? Jouw Persol zonnebril vind je bij Vrindoptiek. Hier kunt u vandaag nog genieten van het Italiaans vakmanschap, tijdloze modellen en de beste oogbescherming. Kom vandaag nog langs voor uw Persol zonnebril! Wij zitten gevestigd in het centrum van Groningen, waar u zo bij ons naar binnen wandelt. Tot dan! 

Een vrijblijvende afspraak maken met onze opticiens? Dat kan natuurlijk!

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Wat zeggen klanten?

De enige opticien waar ik altijd de juiste bril kan vinden. Vrind himself ziet meteen wat mooi staat, trekt een lade open en zet bijna meteen de perfecte bril op je neus.

-  Natascha

Wat zeggen klanten?

Vakmensen. Met hart en nieren voor je ogen en oren! Na een super reparatie! Nu al tijden mijn vaste stek voor alles gerelateerd aan zien en horen.

-  Filanys

Wat zeggen klanten?

Deskundig en vriendelijk personeel, een bedrijf waar de service voorop staat. Groot assortiment merkbrillen!

-  Marc

 
 
 

HOORTOESTELLEN BIJ VRIND OPTIEK

Wij zijn niet alleen de opticien van Groningen, ook op gebied van hoortoestellen kunt u bij ons terecht. Een gehoorprobleem heeft grote invloed op het dagelijks leven. Twijfelt u over uw gehoor of is uw toestel aan vervanging toe? Doe dan bij ons een gratis gehoortest. Dan helpen wij u bij het uitzoeken van een geschikt hoortoestel.

ANTIEKE EN AUTHENTIEKE WEERSTATIONS

Naast onze collectie brillen en hoortoestellen verkopen wij ook een assortiment weerstations. De variatie hierin is groot.  Zo kunt u kiezen voor een weerstation met alleen een barometer of een combinatie met een thermometer of stormglas. Voor de echte liefhebber hebben wij een aantal mooie antieke weerstations.