logo mercedes-benz

Mercedes-Benz zonnebril kopen

De zonnebrillen van het welbekende, innovatieve automerk zijn absoluut baanbrekende zonnebrillen met zeer strakke designs. Net als de auto’s van Mercedes Benz staan de zonnebrillen ook voor kwaliteit en een gestroomlijnd design. Naast dat de zonnebrillen zeer mooi zijn, zijn deze zeer geschikt voor het autorijden. Een Mercedes zonnebril past bij een zakelijke outfit, maar ook bij vrijetijdskleding.  

Zoals we van Mercedes gewend zijn hebben ook de zonnebrillen een aantal fraaie functionaliteiten. Zo beschermen de zonnebrillen van het merk uw ogen zeer goed tegen Uv-straling. Bovendien passen de glazen van een Mercedes Benz zonnebril zich snel aan, aan verschillende lichtsterktes en lichtinvallen.  

De zonnebrillen van Mercedes zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en prijsklassen, zodat er voor ieders smaak en portemonnee een geschikte zonnebril is te vinden. Kom bij ons langs in de winkel aan de Oosterstraat 38 in Groningen om de verschillende zonnebrillen te bekijken. 

Met een Mercedes Benz zonnebril wilt u een tijdje vooruit. Het is dan ook aan te raden om de bril in een fysieke winkel te laten afstellen op uw hoofd en eventuele persoonlijke voorkeuren te bespreken. Neem contact op of kom langs in onze winkel! 

Een vrijblijvende afspraak maken met onze opticiens? Dat kan natuurlijk!

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Wat zeggen klanten?

De enige opticien waar ik altijd de juiste bril kan vinden. Vrind himself ziet meteen wat mooi staat, trekt een lade open en zet bijna meteen de perfecte bril op je neus.

-  Natascha

Wat zeggen klanten?

Vakmensen. Met hart en nieren voor je ogen en oren! Na een super reparatie! Nu al tijden mijn vaste stek voor alles gerelateerd aan zien en horen.

-  Filanys

Wat zeggen klanten?

Deskundig en vriendelijk personeel, een bedrijf waar de service voorop staat. Groot assortiment merkbrillen!

-  Marc

 
 
 

HOORTOESTELLEN BIJ VRIND OPTIEK

Wij zijn niet alleen de opticien van Groningen, ook op gebied van hoortoestellen kunt u bij ons terecht. Een gehoorprobleem heeft grote invloed op het dagelijks leven. Twijfelt u over uw gehoor of is uw toestel aan vervanging toe? Doe dan bij ons een gratis gehoortest. Dan helpen wij u bij het uitzoeken van een geschikt hoortoestel.

ANTIEKE EN AUTHENTIEKE WEERSTATIONS

Naast onze collectie brillen en hoortoestellen verkopen wij ook een assortiment weerstations. De variatie hierin is groot.  Zo kunt u kiezen voor een weerstation met alleen een barometer of een combinatie met een thermometer of stormglas. Voor de echte liefhebber hebben wij een aantal mooie antieke weerstations.