logo chopard

Chopard zonnebril kopen

Chopard is een gevestigde naam in de wereld van luxe sieraden, maar heeft ook een zonnebrillen collectie. Het merk wordt gekenmerkt door creativiteit, originaliteit en lef. Deze waardes komen terug in de producten en dus ook de zonnebrillen.  

Chopard is een Zwitsers familiebedrijf en kwaliteit staat dan ook zeer hoog in het vaandel van het bedrijf. De zonnebrillen van Chopard zijn het resultaat van een prachtige combinatie van de Zwitserse expertise over het maken van sieraden van hoge kwaliteit en het Italiaanse vermogen om prachtige zonnebrillen te ontwerpen. 

De Chopard Eyewear Collection bestaat uit zonnebrillen die zijn gemaakt met zorgvuldige aandacht voor handgemaakt details in combinatie met geavanceerde technologieën. Dit maakt dat het glas van een Chopard zonnebril enorm een enorm levendig zicht geven, terwijl deze bescherming tegen de felheid van de zon bieden. Daarnaast wordt er bij het produceren van deze brillen zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu, door het gebruiken van recyclebare materialen. 

GENTS COLLECTIE 

De Chopard Eyewear Gents’ Collection bestaat uit hoogwaardige zonnebrillen voor mannen die maximaal comfort verwachten van een zonnebril, met een uitmuntende stijl. De monturen zijn gemaakt van handgemaakte constructies en combinaties van verschillende materialen, zoals koolstofvezel gecombineerd met rubber of hout.  

Wanneer u een goede Chopard zonnebril koopt wilt u hier een tijdje mee vooruit. Het is dan ook goed om de bril in een fysieke winkel te laten afstellen op uw hoofd en om eventuele persoonlijke voorkeuren te bespreken. Om deze reden nodigen wij u graag uit in onze fysieke winkel aan de Oosterstraat 38 te Groningen. 

Een vrijblijvende afspraak maken met onze opticiens? Dat kan natuurlijk!

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Wat zeggen klanten?

De enige opticien waar ik altijd de juiste bril kan vinden. Vrind himself ziet meteen wat mooi staat, trekt een lade open en zet bijna meteen de perfecte bril op je neus.

-  Natascha

Wat zeggen klanten?

Vakmensen. Met hart en nieren voor je ogen en oren! Na een super reparatie! Nu al tijden mijn vaste stek voor alles gerelateerd aan zien en horen.

-  Filanys

Wat zeggen klanten?

Deskundig en vriendelijk personeel, een bedrijf waar de service voorop staat. Groot assortiment merkbrillen!

-  Marc

 
 
 

HOORTOESTELLEN BIJ VRIND OPTIEK

Wij zijn niet alleen de opticien van Groningen, ook op gebied van hoortoestellen kunt u bij ons terecht. Een gehoorprobleem heeft grote invloed op het dagelijks leven. Twijfelt u over uw gehoor of is uw toestel aan vervanging toe? Doe dan bij ons een gratis gehoortest. Dan helpen wij u bij het uitzoeken van een geschikt hoortoestel.

ANTIEKE EN AUTHENTIEKE WEERSTATIONS

Naast onze collectie brillen en hoortoestellen verkopen wij ook een assortiment weerstations. De variatie hierin is groot.  Zo kunt u kiezen voor een weerstation met alleen een barometer of een combinatie met een thermometer of stormglas. Voor de echte liefhebber hebben wij een aantal mooie antieke weerstations.