logo chopard

Chopard zonnebrillen

Bent u op zoek naar een stijlvolle zonnebril waarmee u gegarandeerd de show gaat stelen? Dan zijn de Chopard zonnebrillen een uitstekende keuze. Dit Zwitsers merk is al jaren een gevestigde naam in de wereld van luxe sieraden en zonnebrillen. Het merk wordt gekenmerkt door creativiteit, originaliteit en lef. Deze waardes komen terug in alle producten van Chopard en dus ook de zonnebrillen. Kom snel naar Vrind Optiek in Groningen en laat u inspireren door ons groot aanbod aan zonnebrillen van dit luxe Zwitsers merk!

Ontdek de kracht van Chopard

Wanneer u een echte modeliefhebber bent, dan is het luxe merk Chopard u vast en zeker niet ontgaan. Chopard is namelijk een Zwitsers familiebedrijf waarbij kwaliteit dan ook zeer hoog in het vaandel staat. Zo zijn alle zonnebrillen van dit merk geïnspireerd op de fijne sieraden en horloges die Chopard in het verleden heeft uitgebracht. Ice Cube, Radiant Extravaganza en Happy Diamonds zijn de richtlijnen voor het prachtig, elegant en eigentijds design van de zonnebrillen. Het resultaat zijn exclusieve zonnebrillen collectie waarbij de fijne juwelen en de kwaliteit uurwerken samengevoegd worden tot unieke en prachtige stijlen. Hiermee zijn de zonnebrillen van Chopard inmiddels dé favoriet van menig fashionista.

Chopard zonnebrillen gemaakt met aandacht

De Chopard zonnebrillen zijn gemaakt met zorgvuldige aandacht voor handgemaakt details in combinatie met geavanceerde technologieën. Dit zorgt ervoor dat het glas van een Chopard zonnebril een enorm levendig zicht geeft, terwijl het tegelijkertijd bescherming bied tegen de felheid van de zon. Daarnaast wordt er bij het produceren van deze zonnebrillen zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu, door het gebruiken van recyclebare materialen. Op die manier kunt u op een stijlvolle en duurzame manier genieten van de warme zonnestralen!

Een Chopard zonnebril voor ieder gezicht

Bij Vrind Optiek begrijpen wij door onze jarenlange ervaring dat het lastig kan zijn om een zonnebril te vinden die perfect bij uw gezichtscontouren past. Om dit gemakkelijker te maken vindt u in onze brillenwinkel verschillende monturen van de Chopard zonnebrillen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ronde, vlinder, wayfarer, clubmaster of piloten zonnebril. Allemaal stuk voor stuk bijzondere monturen die niet voor ieder gezicht geschikt is. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u een Chopard zonnebril koopt die een perfecte match is voor u, helpen wij u graag verder. In onze winkel kijken wij samen met u naar geschikte modellen zodat u er iedere dag opnieuw stijlvol bijloopt.

Ontdek de Gents collectie voor mannen

De Chopard Gents collectie bestaat uit hoogwaardige zonnebrillen voor mannen die maximaal comfort verwachten van een zonnebril, met een uitmuntende stijl. De monturen zijn gemaakt van handgemaakte constructies en combinaties van verschillende materialen, zoals koolstofvezel gecombineerd met rubber of hout. Dit zorgt voor een ongekende stoere uitstraling waar gegarandeerd iedere man blij van wordt.

Een vrijblijvende afspraak maken met onze opticiens? Dat kan natuurlijk!

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Wat zeggen klanten?

De enige opticien waar ik altijd de juiste bril kan vinden. Vrind himself ziet meteen wat mooi staat, trekt een lade open en zet bijna meteen de perfecte bril op je neus.

-  Natascha

Wat zeggen klanten?

Vakmensen. Met hart en nieren voor je ogen en oren! Na een super reparatie! Nu al tijden mijn vaste stek voor alles gerelateerd aan zien en horen.

-  Filanys

Wat zeggen klanten?

Deskundig en vriendelijk personeel, een bedrijf waar de service voorop staat. Groot assortiment merkbrillen!

-  Marc

 
 
 

HOORTOESTELLEN BIJ VRIND OPTIEK

Wij zijn niet alleen de opticien van Groningen, ook op gebied van hoortoestellen kunt u bij ons terecht. Een gehoorprobleem heeft grote invloed op het dagelijks leven. Twijfelt u over uw gehoor of is uw toestel aan vervanging toe? Doe dan bij ons een gratis gehoortest. Dan helpen wij u bij het uitzoeken van een geschikt hoortoestel.

ANTIEKE EN AUTHENTIEKE WEERSTATIONS

Naast onze collectie brillen en hoortoestellen verkopen wij ook een assortiment weerstations. De variatie hierin is groot.  Zo kunt u kiezen voor een weerstation met alleen een barometer of een combinatie met een thermometer of stormglas. Voor de echte liefhebber hebben wij een aantal mooie antieke weerstations.