Contact:   
 
Oosterstraat 38
9711 NV Groningen
T: 050 3122358
E: info@vrindoptiek.nl
 
Maandag              Gesloten
Dinsdag:               10:00 - 18:00
Woensdag:          10:00 - 18:00
Donderdag:         10:00 - 18:00
Vrijdag:                  10:00 - 18:00
Zaterdag:             10:00 - 17:00

 

NUVO ooggarantTrinitieRay- Ban NVSTqualityassurance

 

chopard

Chopard zonnebril kopen

Chopard is een gevestigde naam in de wereld van luxe sieraden, maar heeft ook een zonnebrillen collectie. Het merk wordt gekenmerkt door creativiteit, originaliteit en lef. Deze waardes komen terug in de producten en dus ook de zonnebrillen.  

Chopard is een Zwitsers familiebedrijf en kwaliteit staat dan ook zeer hoog in het vaandel van het bedrijf. De zonnebrillen van Chopard zijn het resultaat van een prachtige combinatie van de Zwitserse expertise over het maken van sieraden van hoge kwaliteit en het Italiaanse vermogen om prachtige zonnebrillen te ontwerpen. 

De Chopard Eyewear Collection bestaat uit zonnebrillen die zijn gemaakt met zorgvuldige aandacht voor handgemaakt details in combinatie met geavanceerde technologieën. Dit maakt dat het glas van een Chopard zonnebril enorm een enorm levendig zicht geven, terwijl deze bescherming tegen de felheid van de zon bieden. Daarnaast wordt er bij het produceren van deze brillen zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu, door het gebruiken van recyclebare materialen. 

Gents collectie 

De Chopard Eyewear Gents’ Collection bestaat uit hoogwaardige zonnebrillen voor mannen die maximaal comfort verwachten van een zonnebril, met een uitmuntende stijl. De monturen zijn gemaakt van handgemaakte constructies en combinaties van verschillende materialen, zoals koolstofvezel gecombineerd met rubber of hout.  

Wanneer u een goede Chopard zonnebril koopt wilt u hier een tijdje mee vooruit. Het is dan ook goed om de bril in een fysieke winkel te laten afstellen op uw hoofd en om eventuele persoonlijke voorkeuren te bespreken. Om deze reden nodigen wij u graag uit in onze fysieke winkel aan de Oosterstraat 38 te Groningen. 

 

 

Monturen Zonnebrillen Contactlenzen BrillenadviesMultifocaal Gehoorapparaten Weerstationsicon
        
MonturenZonnebrillenContactlenzenBrillenadviesHaal en breng serviceGehoorapparatenWeerstationsOogproblemen

 


Facebook Vrind Optiek  Uw vrind op Facebook            Vrind Optiek bellen    050 3122358

Plan uw route

montureninterieurZonnebril metenoog meet machineZonnebrillen
Vrind Optiek
Google Maps Vrind Optiek