logo john galliano

John Galliano zonnebril kopen

John Galliano is een bekende Britse modeontwerper. Onder het huis John Galliano zijn vele prachtige collecties kleding en accessoires uitgebracht. Zo ook de prachtige zonnebrillen uit deze collectie. De zonnebrillen van John Galliano worden gekenmerkt door absolute excellentie en met de hand geselecteerde lenzen die prachtig aansluiten op elk gezichtstype. 

Het feit dat deze zonnebrillen zijn ontworpen door een van de modeontwerpers uit de absolute top van de branche is terug te zien in de prachtige en speelse overloop tussen de monturen en glazen van de John Galliano zonnebrillen. 

Een John Galliano zonnebril is een investering waar u even vooruit mee wilt. Om deze reden nodigen wij u uit in onze fysieke winkel aan de Oosterstraat 38 te Groningen. Hier stellen wij de bril af op uw hoofd en bespreken we uw persoonlijke voorkeuren. 

Een vrijblijvende afspraak maken met onze opticiens? Dat kan natuurlijk!

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Wat zeggen klanten?

De enige opticien waar ik altijd de juiste bril kan vinden. Vrind himself ziet meteen wat mooi staat, trekt een lade open en zet bijna meteen de perfecte bril op je neus.

-  Natascha

Wat zeggen klanten?

Vakmensen. Met hart en nieren voor je ogen en oren! Na een super reparatie! Nu al tijden mijn vaste stek voor alles gerelateerd aan zien en horen.

-  Filanys

Wat zeggen klanten?

Deskundig en vriendelijk personeel, een bedrijf waar de service voorop staat. Groot assortiment merkbrillen!

-  Marc

 
 
 

HOORTOESTELLEN BIJ VRIND OPTIEK

Wij zijn niet alleen de opticien van Groningen, ook op gebied van hoortoestellen kunt u bij ons terecht. Een gehoorprobleem heeft grote invloed op het dagelijks leven. Twijfelt u over uw gehoor of is uw toestel aan vervanging toe? Doe dan bij ons een gratis gehoortest. Dan helpen wij u bij het uitzoeken van een geschikt hoortoestel.

ANTIEKE EN AUTHENTIEKE WEERSTATIONS

Naast onze collectie brillen en hoortoestellen verkopen wij ook een assortiment weerstations. De variatie hierin is groot.  Zo kunt u kiezen voor een weerstation met alleen een barometer of een combinatie met een thermometer of stormglas. Voor de echte liefhebber hebben wij een aantal mooie antieke weerstations.