Contact:   
 
Oosterstraat 38
9711 NV Groningen
T: 050 3122358
E: info@vrindoptiek.nl
 
Maandag              Gesloten
Dinsdag:               10:00 - 18:00
Woensdag:          10:00 - 18:00
Donderdag:         10:00 - 18:00
Vrijdag:                  10:00 - 18:00
Zaterdag:             10:00 - 17:00

 

NUVO ooggarantTrinitieRay- Ban NVSTqualityassurance

 

carrera

Carrera zonnebrillen verkrijgbaar bij Vrind Optiek

Maak uw outfit af en ga de weg op met een Carrera zonnebril van Vrind Optiek! De Carrera zonnebrillen zijn gemaakt van zeer lichtgewicht materiaal, waardoor deze zeer comfortabel zijn. U kunt de zonnebrillen herkennen aan het sportieve montuur met een hedendaags, stedelijk tintje.  

Carrera zonnebril heren 

Of u nou zoekt naar een ouderwets sportief montuur of een moderne variant met grote lenzen, het assortiment Carrera zonnebrillen voor heren van Vrind Optiek heeft wat u zoekt. Het ruime assortiment bevat monturen met grote lenzen, rechthoekige lenzen en verschillende monturen. 

Carrera zonnebril dames 

De Carrera zonnebrillen voor dames zijn verkrijgbaar in verschillende monturen. Op deze manier is er voor ieder hoofd een geschikt montuur. Daarnaast zijn de lenzen van de brillen verkrijgbaar in verschillende tinten zoals blauw, goud/geel en lichtgroen. Dit kunt u zien als een soort filter in de zonnebril. Kom langs in de winkel om de tinten in alle rust te bekijken! 

Over Carrera 

Carrera is een populair (zonne)brillen merk dat is opgericht in 1948 door de Oosterijker Wilhelm Anger. Wilhelm was een groot liefhebber van de autosport en heeft hier ook inspiratie opgedaan voor het uiterst lichte materiaal dat gebruikt wordt voor de brillen. Een hedendaagse Carrera bril is lichtgewicht, stevig (glijdt niet van uw neus af) en heeft een sportief, stedelijk design. Dat de brillen van het merk populair zijn wordt bevestigd door sterren als Lady Gaga, Usher, Alicia Keys en Justin Timberlake. Deze sterren worden regelmatig gespot met een Carerra zonnebril. 

Carrera zonnebril kopen bij Vrind Optiek 

Een Carrera zonnebril kopen doet u bij Vrind Optiek aan de Oosterstraat 38 in Groningen. Hier kunt u rustig de tijd nemen om alle monturen en lenzen rustig te proberen en voorzien wij u graag van passend advies. Met een collectie van ruim 5000 monturen en 2000 zonnebrillen is er genoeg keus. Kom een keer langs in de winkel of maak direct een afspraak

 

 

Monturen Zonnebrillen Contactlenzen BrillenadviesMultifocaal Gehoorapparaten Weerstationsicon
        
MonturenZonnebrillenContactlenzenBrillenadviesHaal en breng serviceGehoorapparatenWeerstationsOogproblemen

 


Facebook Vrind Optiek  Uw vrind op Facebook            Vrind Optiek bellen    050 3122358

Plan uw route

montureninterieurZonnebril metenoog meet machineZonnebrillen
Vrind Optiek
Google Maps Vrind Optiek