Contact:   
 
Oosterstraat 38
9711 NV Groningen
T: 050 3122358
E: info@vrindoptiek.nl
 
Maandag              Gesloten
Dinsdag:               10:00 - 18:00
Woensdag:          10:00 - 18:00
Donderdag:         10:00 - 18:00
Vrijdag:                  10:00 - 18:00
Zaterdag:             10:00 - 17:00

 

NUVO ooggarant Trinitie Ray- Ban NVST qualityassurance

 

Zonnebrillen Groningen

Vele merken zonnebrillen bij Vrind Optiek

Wij hebben een enorme collectie zonnebrillen van verschillende bekende en minder bekende merken. 
De prijs van een zonnebril verschilt uiteraard per bril. Je kunt het net zo mooi (en duur) maken als je zelf wilt. 

Uiteraard hebben wij ook verschillende mogelijkheden om je ogen tegen de zon te beschermen als je al een gewone bril draagt. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld een zonnebril, een zonneklepje of een overzetzonnebril. Zie voor meer informatie op de pagina 'zonnebrillen op sterkte'. 

Hieronder vind je een aantal merken die onze zonnebrillencollectie vertegenwoordigen.

RAY BAN zonnebrillen

Ray ban is al decennia lang een bekend en gewaardeerd merk voor met name zonnebrillen. De collectie van Ray ban is enorm divers, vandaar dat ook wij een grote collectie hebben zodat er voor iedereen een 'eigen' Ray ban bril verkrijgbaar is. Wij hebben de collection items zoals de klassieke wayfarer, de clubmaster en de aviator, maar ook de nieuwere uitvoeringen van deze klassiekers.

De Ray ban zonnebrillen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, in verschillende kleuren, met verschillende glazen en van verschillende materialen. Hierdoor is er meer dan genoeg keuze en kun je het eigenlijk niet gek genoeg maken.

De zonnebrillen op deze pagina hebben wij ook in onze collectie. Het kan uiteraard voorkomen dat hij verkocht is wanneer u in de winkel informeert naar een specifieke bril. Wij doen ons best om de afbeeldingen van de zonnebrillen zo up-to-date mogelijk te houden.

Kom gerust een keer in de winkel kijken naar de Ray ban zonnebril die bij jou past.

PERSOL Zonnebrillen

Persol is een Italiaans bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in zonnebrillen. De naam komt van  ‘per il sole’, dit betekend ‘voor de zon’ in het Italiaans. Het bedrijf is in 1917 door Giuseppe Ratti gesticht. De zonnebrillen waren oorspronkelijk vooral bedoelt voor piloten en sporters. Na de introductie van Persol in de Verenigde Staten in 1962, kwam de bril ook regelmatig in beeld tijdens verschillende Hollywood films.

Vandaag de dag is het bedrijf vooral bekend om zijn duurzame sport zonnebrillen. Hun handelsmerk is de zilveren pijl. Deze komt telkens weer terug in het design van de brillen. Persol zonnebrillen zijn kwalitatief goed en betrouwbaar, door hun duurzaamheid kun je lang plezier hebben van een Persol.

De zonnebrillen op deze pagina hebben wij ook in onze collectie. Het kan uiteraard voorkomen dat hij verkocht is wanneer u in de winkel informeert naar een specifieke bril. Wij doen ons best om de afbeeldingen van de zonnebrillen zo up-to-date mogelijk te houden.

Serengeti eyewear

Één van de allerbeste zonnebrillen merken van de wereld. Alle glazen van Serengeti hebben meekleurende glazen. U zult het ervaren als rustgevend, contrast verhogend en beschermend. Alles wat u in het verkeer graag heeft, dit zorgt ervoor dat u geen detail over het hoofd ziet. Het mineraal glas is 20% dunner dan het gemiddelde glas in zonnebrillen. Verder biedt het bescherming tegen 100% UV straling en IR (infra-rood) straling.

vrind optiek foto zonnenbrillen meten en assortiment

Julbo

 

 

Monturen Zonnebrillen Contactlenzen Brillenadvies Multifocaal Gehoorapparaten Weerstations icon
               
Monturen Zonnebrillen Contactlenzen Brillenadvies Haal en breng service Gehoorapparaten Weerstations Oogproblemen

 


Facebook Vrind Optiek  Uw vrind op Facebook            Vrind Optiek bellen    050 3122358

Plan uw route

montureninterieurZonnebril metenoog meet machineZonnebrillen
Vrind Optiek
Google Maps Vrind Optiek