logo emporio armani

Emporio Armani zonnebril kopen

Emporio Armani is Italiaans merk met een gevestigde naam in de modewereld. Ook op het gebied van modeaccessoires is het merk niet meer weg te denken, zo ook de prachtige Emporio Armani zonnebrillen. De Emporio Armani collectie is in 1981 gelanceerd en kent een tijdloos en elegant ontwerp. 

De Emporio Armani zonnebrillen van Vrind Optiek zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende uitvoeringen, maten, kleuren, met verschillende glazen en materialen. Hierdoor hebben wij altijd een Emporio Armani zonnebril die bij u past! 

Een zonnebril moet goed zijn. Dit wil zeggen dat deze juist moet worden afgesteld op basis van de afmetingen van uw hoofd. Dit maakt een Emporio Armani (zonne)bril vele malen comfortabeler. Daarnaast is het fijn om de verschillende modellen te passen en te kijken welke het beste staat. Om deze reden nodigen wij u graag uit in onze fysieke winkel aan de Oosterstraat 38 te Groningen. 

Een vrijblijvende afspraak maken met onze opticiens? Dat kan natuurlijk!

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Wat zeggen klanten?

De enige opticien waar ik altijd de juiste bril kan vinden. Vrind himself ziet meteen wat mooi staat, trekt een lade open en zet bijna meteen de perfecte bril op je neus.

-  Natascha

Wat zeggen klanten?

Vakmensen. Met hart en nieren voor je ogen en oren! Na een super reparatie! Nu al tijden mijn vaste stek voor alles gerelateerd aan zien en horen.

-  Filanys

Wat zeggen klanten?

Deskundig en vriendelijk personeel, een bedrijf waar de service voorop staat. Groot assortiment merkbrillen!

-  Marc

 
 
 

HOORTOESTELLEN BIJ VRIND OPTIEK

Wij zijn niet alleen de opticien van Groningen, ook op gebied van hoortoestellen kunt u bij ons terecht. Een gehoorprobleem heeft grote invloed op het dagelijks leven. Twijfelt u over uw gehoor of is uw toestel aan vervanging toe? Doe dan bij ons een gratis gehoortest. Dan helpen wij u bij het uitzoeken van een geschikt hoortoestel.

ANTIEKE EN AUTHENTIEKE WEERSTATIONS

Naast onze collectie brillen en hoortoestellen verkopen wij ook een assortiment weerstations. De variatie hierin is groot.  Zo kunt u kiezen voor een weerstation met alleen een barometer of een combinatie met een thermometer of stormglas. Voor de echte liefhebber hebben wij een aantal mooie antieke weerstations.