logo aigner

Aigner zonnebril kopen

Bent u op zoek naar een trendy zonnebril? Dan stopt de zoektocht hier, want de zonnebrillen van Aigner zijn precies wat u zoekt. Met een Aigner bril loopt u er goed bij volgens de laatste trends. Stijlvol, modern en een volledige UV-bescherming. Wat wilt u nog meer? De brillen van Aigner zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan langs in onze winkel in Groningen en laat u verrassen door de kwaliteit van de Aigner brillen.  

Etienne Aigner 

De oprichter van dit prachtige merk is Etienne Aigner. Etienne is geboren in Hongarije in een hechte Joodse familie die hem de waarde van onderwijs en hard werken leerde. Hij heeft het geluk gehad om te mogen werken in de ateliers van de beroemde couturiers Christian Dior en Jacques Fath. Die laatste zou Aigner hebben geholpen bij het ontwerpen van handtassen.  
In 1959 opende Etienne het atelier in New York. Zijn logo was een “A” in de stijl van een hoefijzer, een symbool van geluk. In 2000 stierf Aigner op 95-jarige leeftijd. Tegenwoordig wordt er voortgebouwd op het merk en worden vele nieuwe handtas-, schoen- en accesoiredetails op zijn originele manier gemaakt.  

Aigner zonnebril dames 

Als u de laatste trends volgt en dit ook op zonnebrillen gebied wil doen, zijn de Aigner zonnebrillen een goede keus. Aigner richt zich op zowel heren en dames, bij ons vindt u dus ook modieuze Aigner zonnebrillen voor dames. Elk seizoen wordt er een verfrissende collectie uitgebracht. Zo worden de laatste trends gevolgd en loopt u er hip bij. Een klassieke accessoire van Aigner geeft elke outfit een stijlvolle touch en past in iedere eigentijdse garderobe. Bent u op zoek naar een Aigner zonnebril voor dames? Kom dan langs bij Vrind Optiek! 

Opticien Groningen 

Met een goede zonnebril wilt u een tijd vooruit. Het is dan goed om in een fysieke winkel de bril te passen en laten afstellen op uw hoofd. Onze medewerkers luisteren goed naar uw wensen en helpen er samen met u voor om een mooie bril of zonnebril uit te zoeken. Om deze reden nodigen wij u graag uit in onze opticien aan de Oosterstraat 38 in Groningen. Heeft u een vraag of wilt u contact opnemen? Bel ons, stuur een mail of kom langs in de winkel. 

Een vrijblijvende afspraak maken met onze opticiens? Dat kan natuurlijk!

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Wat zeggen klanten?

De enige opticien waar ik altijd de juiste bril kan vinden. Vrind himself ziet meteen wat mooi staat, trekt een lade open en zet bijna meteen de perfecte bril op je neus.

-  Natascha

Wat zeggen klanten?

Vakmensen. Met hart en nieren voor je ogen en oren! Na een super reparatie! Nu al tijden mijn vaste stek voor alles gerelateerd aan zien en horen.

-  Filanys

Wat zeggen klanten?

Deskundig en vriendelijk personeel, een bedrijf waar de service voorop staat. Groot assortiment merkbrillen!

-  Marc

 
 
 

HOORTOESTELLEN BIJ VRIND OPTIEK

Wij zijn niet alleen de opticien van Groningen, ook op gebied van hoortoestellen kunt u bij ons terecht. Een gehoorprobleem heeft grote invloed op het dagelijks leven. Twijfelt u over uw gehoor of is uw toestel aan vervanging toe? Doe dan bij ons een gratis gehoortest. Dan helpen wij u bij het uitzoeken van een geschikt hoortoestel.

ANTIEKE EN AUTHENTIEKE WEERSTATIONS

Naast onze collectie brillen en hoortoestellen verkopen wij ook een assortiment weerstations. De variatie hierin is groot.  Zo kunt u kiezen voor een weerstation met alleen een barometer of een combinatie met een thermometer of stormglas. Voor de echte liefhebber hebben wij een aantal mooie antieke weerstations.