Contact:   
 
Oosterstraat 38
9711 NV Groningen
T: 050 3122358
E: info@vrindoptiek.nl
 
Maandag              Gesloten
Dinsdag:               10:00 - 18:00
Woensdag:          10:00 - 18:00
Donderdag:         10:00 - 18:00
Vrijdag:                  10:00 - 18:00
Zaterdag:             10:00 - 17:00

 

NUVO ooggarantTrinitieRay- Ban NVSTqualityassurance

 

Diesel brillen 

Het in 1978 gestarte bedrijf Diesel, heeft zijn naam te danken aan de brandstof diesel. Tijdens de oliecrisis vond de eigenaar het een leuk idee om zijn merk te vernoemen naar de alternatieve brandstof diesel. Hij vond het een goede naam omdat het door iedereen makkelijk uit te spreken is. Diesel begon met het ontwerpen van kleding maar is al langere tijd ook te vinden op de markt van de brillen. Diesel heeft altijd het laatste aanbod van hippe modellen en kleuren, bij Vrind Optiek vindt u een ruim assortiment aan Diesel brillen. 

Diesel zonnebrillen 

Zonnebrillen raken tegenwoordig steeds meer in de mode, ook als de zon niet schijnt. De zonnebril is echt een modeaccessoire geworden en een goede toevoeging bij uw look. Diesel heeft een breed assortiment aan zonnebrillen, er zit daarom altijd wel een geschikt model bij voor u. Bij Vrind Optiek vindt u Diesel zonnebrillen in veel verschillende stijlen, voor jong en oud.  

Diesel brillen voor heren 

Bent u op zoek naar een nieuwe bril? Vrind Optiek verkoopt een ruim assortiment aan brillen voor heren. Diesel brillen passen bij elke gelegenheid: ze zijn elegant, robuust maar hebben ook een stoere look. Met een Diesel bril komt u altijd goed voor de dag: de bril raakt nooit uit de mode en is daarom een geschikte tijdloze bril.  

Diesel brillen voor dames 

De Diesel brillen voor dames herkent u meteen aan de stijlvolle uitstraling die ze hebben. Diesel brillen gaan jarenlang mee en zullen altijd bij uw outfit passen. Het accent van de brillen zorgt ervoor dat u een stralende uitstraling heeft. Diesel zet vaak als eerste de trend bij dames brillen, en andere merken volgen de trend van Diesel.  

Diesel bril kopen bij Vrind Optiek 

Bij Vrind Optiek kan u altijd rekenen op passend en deskundig advies. Door onze 60 jaar ervaring hebben wij altijd wel een geschikt advies voor u. Wij weten precies welke Diesel bril bij uw gezicht past en welke glazen daarvoor nodig zijn. Wij houden onze klant altijd tevreden, ook na de aankoop. Kom daarom langs in onze fysieke winkel in de Oosterstraat 38 te Groningen.  

 

 

Monturen Zonnebrillen Contactlenzen BrillenadviesMultifocaal Gehoorapparaten Weerstationsicon
        
MonturenZonnebrillenContactlenzenBrillenadviesHaal en breng serviceGehoorapparatenWeerstationsOogproblemen

 


Facebook Vrind Optiek  Uw vrind op Facebook            Vrind Optiek bellen    050 3122358

Plan uw route

montureninterieurZonnebril metenoog meet machineZonnebrillen
Vrind Optiek
Google Maps Vrind Optiek