Monturen | Vrind Optiek

De monturen van Vrind Optiek Groningen

Wilt u graag een nieuw montuur kopen? Qua aanbod van monturen kan het niet gek genoeg zijn. Wij hebben een grote, uitgebreide collectie waarin er voor iedereen wel wat te vinden is. We hebben opvallende, excentrieke brillen, maar ook monturen die nauwelijks opvallen.

De collectie van Vrind Optiek bestaat uit merkmonturen van alle klassen. Omdat de hoeveelheid merken simpelweg te veel en te overweldigend is om te laten zien en te categoriseren, hebben wij een indeling gemaakt qua materiaal.

Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een glasbril, een kunststofbril, een bril met alleen een bovenkant of alleen een onderkant, een bril van buffelhoorn of een bril van goud. Er is veel mogelijk bij Vrind Optiek. Maak een afspraak online bij de brillenzaak van Groningen. Ook voor vragen kunt u uiteraard even een mailtje sturen of bij ons langs komen in de winkel.

Een vrijblijvende afspraak maken met onze opticiens? Dat kan natuurlijk!

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Wat zeggen klanten?

De enige opticien waar ik altijd de juiste bril kan vinden. Vrind himself ziet meteen wat mooi staat, trekt een lade open en zet bijna meteen de perfecte bril op je neus.

-  Natascha

Wat zeggen klanten?

Vakmensen. Met hart en nieren voor je ogen en oren! Na een super reparatie! Nu al tijden mijn vaste stek voor alles gerelateerd aan zien en horen.

-  Filanys

Wat zeggen klanten?

Deskundig en vriendelijk personeel, een bedrijf waar de service voorop staat. Groot assortiment merkbrillen!

-  Marc

 
 
 

GLASBRILLEN

Glasbrillen kunt u kopen in alle soorten kleuren, maten en vormen: de mogelijkheden met deze monturen zijn werkelijk eindeloos. Dit maakt uw bril uniek en speciaal. De monturen in onze winkel hebben voorgeslepen glazen, maar wanneer u een ander vorm glas in uw bril wilt, dan is dit geen probleem. Dit is een van de grote voordelen van een glasbril.

NYLORBRILLEN

Nylorbrillen zijn monturen met een nylondraadje. Dit kan betekenen dat de bril alleen een bovenkant heeft, of alleen een onderkant, of dat de zijkanten van de glazen ontbreken. Binnen de brillenwereld zijn er een heleboel manieren om nylorbrillen van elkaar te onderscheiden. Vaak zijn de brillen net even iets anders.

LEESBRILLEN

Leesbrillen kunt u bij ons in allerlei vormen en maten kopen. U kunt kiezen voor een kant-en-klare leesbril, maar u kunt ook kiezen voor een bril die precies op uw ogen is afgemeten. De prijzen van de monturen variëren daarom enorm. Wellicht heeft u al een gezondheidsbril, maar moet daar een leesbril bij. In dat geval kunt u ook kiezen voor een multifocale bril.

Omdat de keuzes zo groot zijn, is ons advies om even te informeren naar de mogelijkheden. 

KUNSTSTOFBRILLEN

De kunststofbrillen collectie van Vrind Optiek is ook erg uitgebreid. Allerlei verschillende vormen, maten en monturen kleuren hebben wij in de winkel liggen van een heleboel verschillende merken. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een effen bril, maar ook voor een bril met meerdere kleuren of een bril met diverse decoraties erop.

METAAL

Bij metalen brillen denkt u misschien meteen aan een iets wat neutrale bril. Dat is niet altijd het geval. Metalen monturen zijn ook verkrijgbaar in de meest opvallende vormen en kleuren. Uiteraard hebben wij ook de minder opvallende brillen. Kortom er is van alles te vinden binnen deze categorie monturen.

GOUDEN BRILLEN

Voor de liefhebber verkopen wij ook gouden brillen (18 karaats) of brillen die voor een gedeelte van goud zijn. Binnen deze collectie kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een neutrale bril van goud, een gouden glasbril of een gouden bril met steentjes of andere decoraties erop. We hebben een groot aanbod, dus wanneer u geïnteresseerd bent, kom gerust langs in de winkel en laat u informeren over deze monturen

NATUURHOORN

Brillen van natuurhoorn zijn gemaakt van de horens van een Indiase waterbuffel. De horens van de waterbuffel worden tot wel 2 meter lang, maar er is slechts een klein deel van de hoorn bruikbaar voor het maken van een bril. Een natuurhoornen bril is altijd uniek door de kleur, heeft een geweldig draagcomfort en het is een geweldig duurzaam product. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie aan natuurhoornen brillen, en er is zelfs de mogelijkheid om ze helemaal op maat te maken voor u. Kom langs om onze collectie te bekijken.

KINDERBRILLEN

Ook voor onze jonge klanten is het monturen assortiment uitgebreid. We hebben brilletjes in verschillende maten, kleuren, merken en materialen. Er is dus voor iedereen wel wat te vinden. Informeer eventueel ook naar onze collectie zonnebrillen voor kinderen.

RONDE BRILLEN

Ronde brillen werden voor het eerst populair in de jaren '60. Met als inspiratiebron legendarische rocksterren, zoals bijvoorbeeld Ozzy Osbourne. Maar ook de beroemde John Lennon was een enorme inspiratiebron voor ronde brillen. En er is nu zelfs een merk John Lennon met alleen maar ronde brillen in de collectie. En ook nu is de ronde bril helemaal hip. Er is eigenlijk geen merk die op dit moment geen ronde bril in de collectie heeft. Dus vandaar dat ook elk idee rond nu wel te vinden is. Rond of misschien meer een panto vorm. Klassiek metaal in de kleuren zilver of goud of liever kunststof met de bekende bruine of zwarte kleur. Of misschien een ronde bril met heel veel verschillende kleurtjes. Het is er allemaal, als correctiebril, maar uiteraard ook als zonnebril. Kom langs om onze collectie te bekijken.

TITANIUM BRILLEN

Titanium brillen zijn sterke monturen. Ze kunnen meer dan alleen een stootje hebben, deze brillen zijn dan ook ideaal voor mensen die wat minder voorzichtig zijn met hun bril en mensen die allergisch zijn voor alle metaalsoorten.