Baldessarini monturen

Is uw huidige bril al een langere tijd aan vervanging toe? Kom dan naar Vrind Optiek in Groningen en laat u inspireren door ons groot assortiment aan Baldessarini. Alle brillen van dit designermerk zijn gemaakt van de beste materialen, waardoor u geniet van een ongekend draagcomfort. Daarnaast heeft dit designermerk de afgelopen jaren ook zonnebrillen op de markt gebracht. Op die manier komt u met de Baldessarini brillen ten alle tijden goed voor de dag! 

                                                               baldessarini brillen hoofd staand

Een vrijblijvende afspraak maken met onze opticiens? Dat kan natuurlijk!

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Baldessarini brillen voor iedere gelegenheid 

Het van oorsprong Italiaanse modemerk Baldessarini staat erom bekend dat het ieder jaar weer met verrassende ontwerpen komt op het gebied van kleding. Toch heeft het designermerk inmiddels hun grenzen verlegd, waardoor het tegenwoordig ook brillen en zonnebrillen verkoopt. De Baldessarini brillen hebben ieders hun eigen identiteit en zijn eenvoudig te herkennen aan het vol en elegant karakter. Hiermee krijgt iedere man een nonchalante uitstraling. Niet voor niets zijn deze monturen inmiddels de favoriet bij mannen die zelfverzekerd zijn en hun eigen gang durven te gaan. 

Kies voor de zonnebrillen van Baldessarini 

Sinds 2010 heeft Baldessarini zonnebrillen in het assortiment opgenomen. Deze zonnebrillen zijn speciaal gemaakt voor de trendgevoelige man die ambitieus in het leven staat. Om dit te kunnen weerspiegelen hebben alle zonnebrillen een moderne retro uitstraling met expressieve kenmerken. Deze typerende look gaat hand in hand samen met mannen die een tikje arrogant zijn, houden van sport en dol zijn op snelheid. Denkt u aan een Baldessarini zonnebril, dan denkt u uiteraard direct aan een fanatieke Formule1 coureur.  

Baldessarini bril kopen bij Vrind Optiek 

Klinken de Baldessarini brillen bij u als muziek in de oren? Dan zien wij u graag bij Vrind Optiek in Groningen. In onze winkel hebben wij namelijk een uitgebreid assortiment aan zowel brillen als zonnebrillen van dit fantastisch Italiaanse merk. Alle monturen zijn gemaakt van de meest bijzondere materialen wat ervoor zorgt dat u altijd geniet van een uitstekende kwaliteit. Voor het meest verbluffende resultaat wordt er bovendien echt vakmanschap ingezet. Kom snel langs in onze winkel en ontdek of u de onwijs mannelijke brillen van Baldessarini aan kan.  

Wat zeggen klanten?

De enige opticien waar ik altijd de juiste bril kan vinden. Vrind himself ziet meteen wat mooi staat, trekt een lade open en zet bijna meteen de perfecte bril op je neus.

-  Natascha

Wat zeggen klanten?

Vakmensen. Met hart en nieren voor je ogen en oren! Na een super reparatie! Nu al tijden mijn vaste stek voor alles gerelateerd aan zien en horen.

-  Filanys

Wat zeggen klanten?

Deskundig en vriendelijk personeel, een bedrijf waar de service voorop staat. Groot assortiment merkbrillen!

-  Marc

 
 
 

HOORTOESTELLEN BIJ VRIND OPTIEK

Wij zijn niet alleen de opticien van Groningen, ook op gebied van hoortoestellen kunt u bij ons terecht. Een gehoorprobleem heeft grote invloed op het dagelijks leven. Twijfelt u over uw gehoor of is uw toestel aan vervanging toe? Doe dan bij ons een gratis gehoortest. Dan helpen wij u bij het uitzoeken van een geschikt hoortoestel.

ANTIEKE EN AUTHENTIEKE WEERSTATIONS

Naast onze collectie brillen en hoortoestellen verkopen wij ook een assortiment weerstations. De variatie hierin is groot.  Zo kunt u kiezen voor een weerstation met alleen een barometer of een combinatie met een thermometer of stormglas. Voor de echte liefhebber hebben wij een aantal mooie antieke weerstations.