Björn borg

Bent u op zoek naar een sensationele en spectaculaire bril die u iedere dag opnieuw laat stralen? Kies dan zeker eens voor één van de vele Björn Borg brillen. Alle monturen van dit Zweeds sportmerk worden tot in de kleinste details verfijnd. Wat ervoor zorgt dat uw gekozen exemplaar een jarenlange en blijvende herinnering is. Door vooral een sportieve uitstraling te combineren met de hedendaagse modetrends ontstaat er indrukwekkende uitstraling die iedereen goed staat. Kom snel langs bij Vrind Optiek en laat u inspireren door al onze Björn Borg brillen! 

Maak kennis met de visie van Björn Borg 

Het Zweeds sportmerk Björn Borg is in 1984 opgericht door Rohdi Heintz en is vernoemd naar de grootste tennislegende van Zweden, namelijk: Björn Borg. Hier is bewust voor gekozen, omdat het spel van deze sportman altijd sensationeel en even spectaculair was als zijn wereldrecords. Net als de producten die het sportmerk op de markt heeft gebracht. Daarnaast behoren alle overwinningen van Björn Borg inmiddels tot de Zweedse geschiedenis. Hij is een blijvende herinnering wat de grootste inspiratiebron voor het sportmerk is. Niet voor niets streven zij er al jaren naar om producten op de markt te brengen die net zo blijvend zijn als de herinneringen aan de vele overwinningen van tennislegende Björn Borg. 

De sportiefste zonnebrillen voor iedere dag 

Bij Vrind Optiek begrijpen wij als geen ander dat u natuurlijk uw Björn Borg bril wilt combineren met een sportieve zonnebril. Om dit mogelijk te maken vindt u bij ons een uitgebreid assortiment aan Björn Borg zonnebrillen. Deze zonnebrillen zijn ontworpen aan de hand van de laatste modetrends, waardoor u er altijd van verzekerd bent dat u er stijlvol bijloopt. Vanzelfsprekend is het mogelijk om uw uitgekozen zonnebril op sterkte te krijgen. Hiervoor hoeft u slechts samen met ons de gewenste kleur glazen uit te zoeken die voor u zoveel mogelijk zonlicht filtert. Wel zo gemakkelijk als u binnenkort op vakantie wilt naar een zonnig land.  

Björn Borg bril kopen bij Vrind Optiek

Klinken de sportieve Björn Borg brillen bij u als muziek in de oren? Dan zien wij u graag bij Vrind Optiek in Groningen. In onze winkel hebben wij namelijk een uitgebreid assortiment aan zowel brillen als zonnebrillen van dit sensationeel Zweeds sportmerk. Alle monturen zijn gemaakt van de beste materialen wat ervoor zorgt dat u altijd geniet van een uitstekende kwaliteit. Kom snel langs in onze winkel en ontdek en wie weet geniet u iedere dag opnieuw van een ongekend sportieve uitstraling.

Een vrijblijvende afspraak maken met onze opticiens? Dat kan natuurlijk!

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Wat zeggen klanten?

De enige opticien waar ik altijd de juiste bril kan vinden. Vrind himself ziet meteen wat mooi staat, trekt een lade open en zet bijna meteen de perfecte bril op je neus.

-  Natascha

Wat zeggen klanten?

Vakmensen. Met hart en nieren voor je ogen en oren! Na een super reparatie! Nu al tijden mijn vaste stek voor alles gerelateerd aan zien en horen.

-  Filanys

Wat zeggen klanten?

Deskundig en vriendelijk personeel, een bedrijf waar de service voorop staat. Groot assortiment merkbrillen!

-  Marc

 
 
 

HOORTOESTELLEN BIJ VRIND OPTIEK

Wij zijn niet alleen de opticien van Groningen, ook op gebied van hoortoestellen kunt u bij ons terecht. Een gehoorprobleem heeft grote invloed op het dagelijks leven. Twijfelt u over uw gehoor of is uw toestel aan vervanging toe? Doe dan bij ons een gratis gehoortest. Dan helpen wij u bij het uitzoeken van een geschikt hoortoestel.

ANTIEKE EN AUTHENTIEKE WEERSTATIONS

Naast onze collectie brillen en hoortoestellen verkopen wij ook een assortiment weerstations. De variatie hierin is groot.  Zo kunt u kiezen voor een weerstation met alleen een barometer of een combinatie met een thermometer of stormglas. Voor de echte liefhebber hebben wij een aantal mooie antieke weerstations.