Contact:   
 
Oosterstraat 38
9711 NV Groningen
T: 050 3122358
E: info@vrindoptiek.nl
 
Maandag              Gesloten
Dinsdag:               10:00 - 18:00
Woensdag:          10:00 - 18:00
Donderdag:         10:00 - 18:00
Vrijdag:                  10:00 - 18:00
Zaterdag:             10:00 - 17:00

 

NUVO ooggarantTrinitieRay- Ban NVSTqualityassurance

 

Cazal brillen 

De brillen van Cazal zijn ontworpen door de Oostenrijker Cari Zalloni. Sinds de jaren '80 zijn ze niet meer weg te denken uit de brillenwereld. De brillen stralen hun eigen stijl uit en onderscheiden zich van andere merken, waardoor iedereen van een afstand ziet dat u een Cazal bril draagt. Het merk Cazal werd steeds populairder samen met de opkomst van de hiphop: de grote namen Rick Ross en Run DMC waren iconen die de Cazal brillen droegen. Tegenwoordig dragen ook mensen buiten de hiphopwereld de brillen. Heeft u interesse in de collectie van Cazal? De brillen kunt u bekijken bij Vrind Optiek in Groningen.  

Opvallen met een bril van Cazal voor dames en heren 

Vrind Optiek heeft een uitgebreid assortiment aan Cazal brillen voor dames en heren. Er is keuze tussen verschillende kleuren, tinten en materialen. De vintage brillen zijn zelfs collector items: die zijn erg zeldzaam en worden steeds meer waard. Het merk heeft daarom een imago van klasse en elegantie. De brillen van Cazal zijn tijdloos omdat ze met elke modetrend samengaan. Alle monturen en glazen zijn gemaakt van hoge kwaliteit materiaal en hebben daarom een lange levensduur. Het is verstandig om de bril goed te onderhouden, zodat u jarenlang kunt genieten van de bril.  

Advies van Vrind Optiek 

Vrind Optiek heeft het beste met u voor! Daarom geven wij u het beste advies. Dat wil zeggen dat wij advies geven of de Cazal bril bij uw uiterlijk past en wat voor afmetingen de bril moet hebben op basis van uw hoofd. Bij Vrind Optiek in Groningen kunt u verschillende modellen, maten, kleuren, glazen en materialen proberen.  

In de winkel liggen de brillen met voorgeslepen glazen. Wij slijpen de glazen ook graag voor u op maat. Vrind Optiek is oogspecialist, wij brengen de juiste balans tussen uw beide ogen zodat uw visie geoptimaliseerd is. Onze specialisten weten precies wat er belangrijk is om de bril zo perfect mogelijk bij en op uw gezicht te passen. Bespreek uw persoonlijke voorkeuren met onze specialisten en u krijgt een zo eerlijk mogelijk advies. Maak hier uw vrijblijvende afspraak.  

Kom langs of neem contact op met Vrind Optiek 

Kom langs en neem een kijkje in onze winkel in de Oosterstraat 38 te Groningen. Is er iets onduidelijk? Bel ons op 050 3122358 of stuur een mailtje naar info@vrindoptiek.nl 

 

 

Monturen Zonnebrillen Contactlenzen BrillenadviesMultifocaal Gehoorapparaten Weerstationsicon
        
MonturenZonnebrillenContactlenzenBrillenadviesHaal en breng serviceGehoorapparatenWeerstationsOogproblemen

 


Facebook Vrind Optiek  Uw vrind op Facebook            Vrind Optiek bellen    050 3122358

Plan uw route

montureninterieurZonnebril metenoog meet machineZonnebrillen
Vrind Optiek
Google Maps Vrind Optiek