Multifocale glazen of lenzen bij Vrind Optiek Groningen

Brillenglazen multifocaal en op maat voor meerdere monturen

Multifocale glazen – ook wel varifocale en varifocus genoemd – zijn brillenglazen waarmee u niet alleen goed van dichtbij en van veraf kan zien, maar ook op de tussenliggende afstanden. Bij multifocale glazen loopt de sterkte van boven naar beneden geleidelijk toe. Vrind Optiek Groningen heeft een groot aanbod designmonturen in het assortiment die geschikt zijn voor multifocale glazen.

DE VOORDELEN VAN MULTIFOCAAL GLAS

  • Multifocale glazen hebben in tegenstelling tot bifocale glazen geen abrupte overgangen van sterkte
  • In het overgangsgebied (tussen veraf en dichtbij) kunt u ook scherp zien
  • Bifocale glazen worden door het zichtbare leesgedeelte geassocieerd met een hogere leeftijd. Multifocale glazen hebben geen zichtbaar leesgedeelte en dus een jongere uitstraling.

COMBINEER MULTIFOCALE GLAZEN MET ONZE DESIGN MONTUREN

Wij zijn dealer van vele verschillende exclusieve merken. Vele van deze merken kunt u bij ons online passen, heeft u het geschikte montuur gevonden? Kom dan eens lang in onze winkel aan de Oosterstraat in Groningen. Samen met u bespreken wij uw wensen en kijken wij of de bril perfect bij u past. Vervolgens zullen wij kijken of deze bril ook perfect is voor de varifocale glazen.

Een vrijblijvende afspraak maken met onze opticiens? Dat kan natuurlijk!

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

HET PROCES VAN EEN NIEUWE BRIL AANSCHAFFEN

Weet u niet of u een bril nodig hebt? Dan beginnen we natuurlijk met een oogmeting. Wanneer u het wel al weet of al in het ziekenhuis bent geweest dan kunnen wij ook beginnen met een bril uitzoeken. We kijken allereerst of de bril goed bij u staat maar ook of het de goede maat voor u heeft en de goede neusmaat is. Wanneer we de perfect bril voor u hebben uitgekozen leggen we alle soorten brillen glazen uit die voor u geschikt zijn. Hierin vertellen wij de verschillen tussen de glazen maar ook de prijsverschillen. Zo zijn er glazen met een kleiner leesdeel maar ook custommade glazen die speciaal voor u berekend en gemaakt worden zodat u de minste vertekening heeft. Vervolgens meten wij de pupilhoogte, dit is de plaats waar de pupil zich bevind in het oog. Via de modernste manier wordt dit afgetekend. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de glazen op de goede hoogte worden ingeslepen. Dit is erg belangrijk omdat u anders een te klein of een te groot leesgedeelte in uw bril krijgt.

MULTIFOCALE GLAZEN VAN PANOLUX

Wij leveren de multifocale glazen van het merk Panolux. Het is een jong en dynamisch bedrijf waar de prijs/ kwaliteit verhouding voorop staat. Het merk bestaat sinds 2004 en is ondertussen actief in het hele land. Meerkleurende glazen zijn bij Panolux ook geen probleem. Panolux heeft veel verschillende soorten glazen, zodat het zeker aan uw wensen voldoet. Kom bij ons langs en wij vertellen u er alles over.

MULTIFOCALE LENZEN

Bent u ondertussen bewust dat het lezen wat moeilijker gaat, maar u wilt nog geen bril, of bent u ondertussen helemaal gewend aan de lenzen? Dit is bij ons ook geen probleem. U kunt multifocaal ook in lenzen krijgen. Wilt u meer informatie over lenzen, klik dan hier.

BRENG EENS EEN BEZOEKJE AAN VRIND OPTIEK GRONINGEN

Bent u toe aan een nieuw montuur of een zonnebril? Kom gerust langs bij Vrind Optiek voor het juiste brillenadvies. Ook geven wij u graag advies over de mogelijkheden van varifocale glazen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor contactlenzen en gehoorapparaten

Wat zeggen klanten?

De enige opticien waar ik altijd de juiste bril kan vinden. Vrind himself ziet meteen wat mooi staat, trekt een lade open en zet bijna meteen de perfecte bril op je neus.

-  Natascha

Wat zeggen klanten?

Vakmensen. Met hart en nieren voor je ogen en oren! Na een super reparatie! Nu al tijden mijn vaste stek voor alles gerelateerd aan zien en horen.

-  Filanys

Wat zeggen klanten?

Deskundig en vriendelijk personeel, een bedrijf waar de service voorop staat. Groot assortiment merkbrillen!

-  Marc

 
 
 

HOORTOESTELLEN BIJ VRIND OPTIEK

Wij zijn niet alleen de opticien van Groningen, ook op gebied van hoortoestellen kunt u bij ons terecht. Een gehoorprobleem heeft grote invloed op het dagelijks leven. Twijfelt u over uw gehoor of is uw toestel aan vervanging toe? Doe dan bij ons een gratis gehoortest. Dan helpen wij u bij het uitzoeken van een geschikt hoortoestel.

ANTIEKE EN AUTHENTIEKE WEERSTATIONS

Naast onze collectie brillen en hoortoestellen verkopen wij ook een assortiment weerstations. De variatie hierin is groot.  Zo kunt u kiezen voor een weerstation met alleen een barometer of een combinatie met een thermometer of stormglas. Voor de echte liefhebber hebben wij een aantal mooie antieke weerstations.