Contact:   
 
Oosterstraat 38
9711 NV Groningen
T: 050 3122358
E: info@vrindoptiek.nl
 
Maandag              Gesloten
Dinsdag:               10:00 - 18:00
Woensdag:          10:00 - 18:00
Donderdag:         10:00 - 18:00
Vrijdag:                  10:00 - 18:00
Zaterdag:             10:00 - 17:00

 

NUVO ooggarantTrinitieRay- Ban NVSTqualityassurance

 

Multifocale glazen of lenzen bij Vrind Optiek Groningen

Brillenglazen multifocaal en op maat voor meerdere monturen

Multifocale glazen – ook wel varifocale en varifocus genoemd – zijn brillenglazen waarmee u niet alleen goed van dichtbij en van veraf kan zien, maar ook op de tussenliggende afstanden. Bij multifocale glazen loopt de sterkte van boven naar beneden geleidelijk toe. Vrind Optiek Groningen heeft een groot aanbod designmonturen in het assortiment die geschikt zijn voor multifocale glazen.

De voordelen van multifocaal glas

Combineer multifocale glazen met onze design monturen

Wij zijn dealer van vele verschillende exclusieve merken. Vele van deze merken kunt u bij ons online passen, heeft u het geschikte montuur gevonden? Kom dan eens lang in onze winkel aan de Oosterstraat in Groningen. Samen met u bespreken wij uw wensen en kijken wij of de bril perfect bij u past. Vervolgens zullen wij kijken of deze bril ook perfect is voor de varifocale glazen.

Het proces van een nieuwe bril aanschaffen

Weet u niet of u een bril nodig hebt? Dan beginnen we natuurlijk met een oogmeting. Wanneer u het wel al weet of al in het ziekenhuis bent geweest dan kunnen wij ook beginnen met een bril uitzoeken. We kijken allereerst of de bril goed bij u staat maar ook of het de goede maat voor u heeft en de goede neusmaat is. Wanneer we de perfect bril voor u hebben uitgekozen leggen we alle soorten brillen glazen uit die voor u geschikt zijn. Hierin vertellen wij de verschillen tussen de glazen maar ook de prijsverschillen. Zo zijn er glazen met een kleiner leesdeel maar ook custommade glazen die speciaal voor u berekend en gemaakt worden zodat u de minste vertekening heeft. Vervolgens meten wij de pupilhoogte, dit is de plaats waar de pupil zich bevind in het oog. Via de modernste manier wordt dit afgetekend. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de glazen op de goede hoogte worden ingeslepen. Dit is erg belangrijk omdat u anders een te klein of een te groot leesgedeelte in uw bril krijgt.

Multifocale glazen van Panolux

Wij leveren de multifocale glazen van het merk Panolux. Het is een jong en dynamisch bedrijf waar de prijs/ kwaliteit verhouding voorop staat. Het merk bestaat sinds 2004 en is ondertussen actief in het hele land. Meerkleurende glazen zijn bij Panolux ook geen probleem. Panolux heeft veel verschillende soorten glazen, zodat het zeker aan uw wensen voldoet. Kom bij ons langs en wij vertellen u er alles over.

Multifocale lenzen

Bent u ondertussen bewust dat het lezen wat moeilijker gaat, maar u wilt nog geen bril, of bent u ondertussen helemaal gewend aan de lenzen? Dit is bij ons ook geen probleem. U kunt multifocaal ook in lenzen krijgen. Wilt u meer informatie over lenzen, klik dan hier.

Breng eens een bezoekje aan Vrind Optiek Groningen

Bent u toe aan een nieuw montuur of een zonnebril? Kom gerust langs bij Vrind Optiek voor het juiste brillenadvies. Ook geven wij u graag advies over de mogelijkheden van varifocale glazen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor contactlenzen en gehoorapparaten

Vrijblijvend een afspraak maken bij Vrind optiek

U kunt altijd vrijblijvend een afspraak bij ons maken! Klik op onderstaande button en vul het formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Vrijblijvend een afspraak maken

 

 

Monturen Zonnebrillen Contactlenzen BrillenadviesMultifocaal Gehoorapparaten Weerstationsicon
        
MonturenZonnebrillenContactlenzenBrillenadviesHaal en breng serviceGehoorapparatenWeerstationsOogproblemen

 


Facebook Vrind Optiek  Uw vrind op Facebook            Vrind Optiek bellen    050 3122358

Plan uw route

montureninterieurZonnebril metenoog meet machineZonnebrillen
Vrind Optiek
Google Maps Vrind Optiek