logo ed hardy

Ed Hardy zonnebril kopen

Ed Hardy is opgericht door wereldberoemd modeontwerper Christian Audigier, ook bekend van Von Dutch. Op vijftienjarige leeftijd begon de in Frankrijk geboren Christian in de mode industrie. Hij hielt zijn inspiratie uit Rock and Roll muziek en ontwikkelde zijn eigen kledinglijn. Het talent van Christian bleef niet onopgemerkt. Grote namen uit de mode industrie wilden samenwerken met Christian en hij vertrok naar New York, waar hij zijn merk Ed Hardy verder ontwikkelde.

Christian werd begin 2015 gediagnostiseerd met kanker waar hij op 10 juli datzelfde jaar aan overleed in het ziekenhuis in Los Angeles. Tot op heden is Ed Hardy nog steeds een modebegrip en wordt het merk in ruim 40 verschillende landen verkocht.

JOUW ED HARDY ZONNEBRIL BIJ VRIND OPTIEK

Ben jij op zoek naar een goede zonnebril van Ed Hardy? Bij Vrind Optiek bieden we een groot assortiment zonnebrillen aan in verschillende kleuren, maten en merken. De zonnebrillen van Ed Hardy staan bekend om haar intense uitstraling door de verschillende patronen en kleurencombinaties. Bekijk hier al onze zonnebrillen van Ed Hardy of kom langs bij ons in de winkel.

Een vrijblijvende afspraak maken met onze opticiens? Dat kan natuurlijk!

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Wat zeggen klanten?

De enige opticien waar ik altijd de juiste bril kan vinden. Vrind himself ziet meteen wat mooi staat, trekt een lade open en zet bijna meteen de perfecte bril op je neus.

-  Natascha

Wat zeggen klanten?

Vakmensen. Met hart en nieren voor je ogen en oren! Na een super reparatie! Nu al tijden mijn vaste stek voor alles gerelateerd aan zien en horen.

-  Filanys

Wat zeggen klanten?

Deskundig en vriendelijk personeel, een bedrijf waar de service voorop staat. Groot assortiment merkbrillen!

-  Marc

 
 
 

HOORTOESTELLEN BIJ VRIND OPTIEK

Wij zijn niet alleen de opticien van Groningen, ook op gebied van hoortoestellen kunt u bij ons terecht. Een gehoorprobleem heeft grote invloed op het dagelijks leven. Twijfelt u over uw gehoor of is uw toestel aan vervanging toe? Doe dan bij ons een gratis gehoortest. Dan helpen wij u bij het uitzoeken van een geschikt hoortoestel.

ANTIEKE EN AUTHENTIEKE WEERSTATIONS

Naast onze collectie brillen en hoortoestellen verkopen wij ook een assortiment weerstations. De variatie hierin is groot.  Zo kunt u kiezen voor een weerstation met alleen een barometer of een combinatie met een thermometer of stormglas. Voor de echte liefhebber hebben wij een aantal mooie antieke weerstations.