logo ed hardy

Ed Hardy 

Bent u op zoek naar een stijlvolle bril of zonnebril waarmee u gegarandeerd de show steelt? Dan zit u met een Ed Hardy bril zeker weten goed! Alle brillen en zonnebrillen van dit merk zijn met een scherp oog voor detail ontworpen. Dit heeft als resultaat dat ieder exemplaar een verfijnde uitstraling heeft waarbij alle details kloppen. Om net even iets anders dan anderen te zijn, hebben de Ed Hardy brillen een schitterend en kleurrijk patroon op de zijkant. Op die manier krijgt u iedere keer weer een glimlach bij het dragen van de bril. Kom snel naar Vrind Optiek in Groningen en maak kennis met de bijzondere maar modieuze brillen van Ed Hardy!

Maak kennis met s' werelds bekendste modeontwerper

Het merk Ed Hardy zal u hoogstwaarschijnlijk niet ontgaan zijn. Dit merk is in de loop der jaren enorm populair geworden door de verfijnde exemplaren met de meeste opvallende patronen op de zijkant. Toch weten maar weinig mensen dat dit merk opgericht is door de wereldberoemde modeontwerper Christian Audigier, ook wel bekend van Von Dutch. Op vijftienjarige leeftijd begon de in Frankrijk geboren Christian in de mode industrie. Hij hielt zijn inspiratie vooral uit Rock and Roll muziek en ontwikkelde aan de hand hiervan al snel zijn eigen kledinglijn. Het talent van Christian bleef niet onopgemerkt wat ervoor zorgde dat hij naamsbekendheid kreeg. Grote namen uit de mode industrie wilden dan ook graag samenwerken met Christian. Dit zorgde ervoor dat hij vertrok naar New York, waar hij zijn merk Ed Hardy verder ontwikkelde.

Ed Hardy is tot op de dag van vandaag een modebegrip

Ondanks het grote succes dat Christian Audigier had ging zijn leven helaas niet over rozen. Begin 2015 werd hij op 57 jarige leeftijd gediagnostiseerd met kanker waar hij op 10 juli datzelfde jaar aan overleed in het ziekenhuis in Los Angeles. Hierdoor is er een eind gekomen aan de prachtige creaties van Christian, maar leeft zijn merk Ed Hardy tot op de dag van vandaag voort. Sinds de dood van de modeontwerper is het het merk zelfs gelukt om een modebegrip te blijven. Hierdoor zijn de Ed Hardy brillen inmiddels in meer dan 40 landen verkrijgbaar.

Haal uw Ed Hardy bril bij Vrind Optiek

Wilt u binnenkort genieten van een bijzondere Ed Hardy bril? Kom dan snel naar Vrind Optiek en maak kennis met ons ontzettend groot assortiment. In ons aanbod vind u niet alleen brillen van Ed Hardy, maar ook zonnebrillen in de meest uiteenlopende kleuren en maten. Twijfelt u over uw oogsterkte bij de aanschaf van een nieuwe bril? Dat is geen enkel probleem, want wij doen graag een oogmeting voor u. Op die manier weet u zeker dat uw nieuwe Ed Hardy bril perfect bij u past. Kom langs in onze winkel en laat u inspireren door de mogelijkheden!

Een vrijblijvende afspraak maken met onze opticiens? Dat kan natuurlijk!

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Wat zeggen klanten?

De enige opticien waar ik altijd de juiste bril kan vinden. Vrind himself ziet meteen wat mooi staat, trekt een lade open en zet bijna meteen de perfecte bril op je neus.

-  Natascha

Wat zeggen klanten?

Vakmensen. Met hart en nieren voor je ogen en oren! Na een super reparatie! Nu al tijden mijn vaste stek voor alles gerelateerd aan zien en horen.

-  Filanys

Wat zeggen klanten?

Deskundig en vriendelijk personeel, een bedrijf waar de service voorop staat. Groot assortiment merkbrillen!

-  Marc

 
 
 

HOORTOESTELLEN BIJ VRIND OPTIEK

Wij zijn niet alleen de opticien van Groningen, ook op gebied van hoortoestellen kunt u bij ons terecht. Een gehoorprobleem heeft grote invloed op het dagelijks leven. Twijfelt u over uw gehoor of is uw toestel aan vervanging toe? Doe dan bij ons een gratis gehoortest. Dan helpen wij u bij het uitzoeken van een geschikt hoortoestel.

ANTIEKE EN AUTHENTIEKE WEERSTATIONS

Naast onze collectie brillen en hoortoestellen verkopen wij ook een assortiment weerstations. De variatie hierin is groot.  Zo kunt u kiezen voor een weerstation met alleen een barometer of een combinatie met een thermometer of stormglas. Voor de echte liefhebber hebben wij een aantal mooie antieke weerstations.