Contact:   
 
Oosterstraat 38
9711 NV Groningen
T: 050 3122358
E: info@vrindoptiek.nl
 
Maandag              Gesloten
Dinsdag:               10:00 - 18:00
Woensdag:          10:00 - 18:00
Donderdag:         10:00 - 18:00
Vrijdag:                  10:00 - 18:00
Zaterdag:             10:00 - 17:00

 

NUVO ooggarantTrinitieRay- Ban NVSTqualityassurance

 

serengeti logo

Serengeti Eyewear

Serengeti behoort tot één van de allerbeste zonnebrillen merken ter wereld. De zonnebrillen van Serengeti combineren verschillende glasmethoden met elkaar, wat uniek is aangezien het merk hier gepatenteerd recht op heeft. Hierbij worden speciale technieken gebruikt waardoor de kleurverzadiging wordt geoptimaliseerd.  

Dit geeft de Serengeti zonnebrillen een rustgevend, contrast verhogend en beschermend zicht. Dit is bijvoorbeeld erg fijn tijdens het autorijden, omdat u hierbij alles tot in detail goed wilt zien. Verder is het mineraal glas van een Serengeti zonnebril 20% dunner dan het glas van de gemiddelde zonnebril, waardoor de bril lichter en dus comfortabeler is. Bovendien biedt een Serengeti zonnebril 100% bescherming tegen UV-straling en infraroodstraling. 

De Serengeti zonnebrillen van Vrind Optiek zijn verkrijgbaar in zes verschillende series, met elk een eigen uiterlijk, en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en met verschillende glazen. Een Serengeti zonnebril is gemaakt van kwalitatieve materialen zoals titanium, roestvrijstaal, acetate en geïnjecteerd nylon. Er is dus altijd een geschikt hoogwaardige Serengeti zonnebril voor u! 

Met een Serengeti zonnebril wilt u een tijdje vooruit. Om deze reden is het dan ook goed om in een fysieke winkel de bril te laten afstellen op uw hoofd en om persoonlijke voorkeuren te bespreken. Om deze reden nodigen wij u graag uit in onze fysieke winkel aan de Oosterstraat 38 te Groningen. 

 

 

Monturen Zonnebrillen Contactlenzen BrillenadviesMultifocaal Gehoorapparaten Weerstationsicon
        
MonturenZonnebrillenContactlenzenBrillenadviesHaal en breng serviceGehoorapparatenWeerstationsOogproblemen

 


Facebook Vrind Optiek  Uw vrind op Facebook            Vrind Optiek bellen    050 3122358

Plan uw route

montureninterieurZonnebril metenoog meet machineZonnebrillen
Vrind Optiek
Google Maps Vrind Optiek